ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΒραβείο ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στην αγορά εσωτερικού για τη Sky Express

Βραβείο ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στην αγορά εσωτερικού για τη Sky Express

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η Sky Express βραβεύθηκε και το 2019 ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην αγορά εσωτερικού.

Η βράβευση έγινε στο 20ο Συνέδριο Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών, που διοργάνωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, στις 27 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής, Θεόδωρος Κροκίδας, ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα στελέχη και τους υπαλλήλους της εταιρείας και φυσικά τους  επιβάτες της Sky Εxpress, «οι οποίοι τη στηρίζουν καθημερινά στην ανοδική της πορεία», σύμφωνα με τον ίδιο.

Να σημειωθεί ότι, η Sky Express, εταιρεία του ομίλου AVIAREPS, την τελευταία 5ετία, παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη με το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού προς 34 ελληνικούς προορισμούς, με περισσότερες από 30.000 πτήσεις ετησίως, έχοντας εξυπηρετήσει, μόνο μέσα στο 2019, 1,2 εκατομμύρια επιβάτες.

Σε δήλωσή του ο κ. Κροκίδας ανέφερε: «Η Sky Express μεγαλώνει κάθε μέρα. Βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία και αυτό πιστοποίησε και η σημερινή μας βράβευση. Ισχυροποιούμε τη θέση μας στην εγχώρια αγορά των αερομεταφορών στηρίζοντας την ανάπτυξη της χώρας και βγάζοντας από την απομόνωση ακόμα και τους πιο μακρινούς προορισμούς. Παράλληλα, βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας δίνοντας μια ασφαλή, αξιόπιστη και συμφέρουσα επιλογή σε κάθε επιβάτη».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο