ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΙατρικά έως 150.000 ευρώ και κόστος καραντίνας 100 ευρώ την ημέρα καλύπτει η Emirates σε επιβάτες με Covid

Ιατρικά έως 150.000 ευρώ και κόστος καραντίνας 100 ευρώ την ημέρα καλύπτει η Emirates σε επιβάτες με Covid

Ιατρικά έξοδα έως 150.000 ευρώ και κόστος καραντίνας 100 ευρώ την ημέρα, για 14 ημέρες, θα καλύψει η Emirates στους πελάτες της, εάν διαγνωστούν με Covid-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η συγκεκριμένη κάλυψη παρέχεται από την αεροπορική δωρεάν σε όλους τους πελάτες της, ανεξάρτητα από τη θέση ή τον προορισμό τους.

Αυτή η κάλυψη ισχύει άμεσα και έως τις 31 Οκτωβρίου 2020. Ειδικότερα, ισχύει για πτήσεις που πραγματοποιούνται έως και τις 31 Οκτωβρίου και για 31 ημέρες από τη στιγμή που θα πραγματοποιήσουν την πρώτη πτήση του ταξιδιού τους.

Οι πελάτες δεν χρειάζεται να εγγραφούν ή να συμπληρώσουν οποιαδήποτε φόρμα πριν ταξιδέψουν και δεν υποχρεούνται να χρησιμοποιήσουν αυτή την κάλυψη που παρέχεται από την Emirates.

Οποιοσδήποτε πελάτης διαγνωστεί με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του πρέπει απλώς να επικοινωνήσει στην ειδική τηλεφωνική γραμμή προκειμένου να του παραχωρηθεί βοήθεια και κάλυψη των εξόδων.

Ο αριθμός επικοινωνίας και λεπτομέρειες σχετικά με τις καλύψεις για ιατρικά έξοδα προερχόμενα από τον COVID-19, διατίθενται στη διεύθυνση www.emirates.com/COVID19assistance.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο