ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΞεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις Αθήνα – Νέα Υόρκη (Νιούαρκ) της United Airlines

Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις Αθήνα – Νέα Υόρκη (Νιούαρκ) της United Airlines

Η United Airlines ξεκίνησε, εκ νέου, τις απευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας και του κόμβου της στη Ν. Υόρκη, το αεροδρόμιο Newark Liberty International.

Οι εποχικές πτήσεις θα εκτελούνται καθημερινά έως τις 4 Οκτωβρίου 2018 (τελευταία πτήση / αναχώρηση από την Αθήνα).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας – Νέας Υόρκης και αυτό το καλοκαίρι» δήλωσε ο Bob Schumacher, Managing Director Regional Sales της United.

«Η συγκεκριμένη πτήση θα προσφέρει στους Έλληνες πελάτες μας όχι μόνο απευθείας σύνδεση με τη Νέα Υόρκη, αλλά επίσης βολικές συνδέσεις από τον κόμβο μας στη New York/Newark προς περισσότερους από 70 απευθείας προορισμούς προς τις ΗΠΑ, καθώς και προς τον Καναδά, το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική».

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε:

«Με  ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε και φέτος τις απευθείας πτήσεις της United που θα συνδέουν την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη / Newark Liberty International, έναν από τους πιο εξυπηρετικούς κόμβους των Ηνωμένων Πολιτειών, εξυπηρετώντας την αυξημένη κίνηση προς / από τις ΗΠΑ, αλλά και  ενισχύοντας ακόμα περισσότερο  τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας».

Πρόγραμμα πτήσεων

Η πτήση UA125 αναχωρεί καθημερινά από την Αθήνα στις 12:15 μ.μ., και φτάνει στη Ν. Υόρκη/Newark στις 4:20 μ.μ. την ίδια ημέρα.

Η πτήση επιστροφής, με κωδικό UA124, αναχωρεί από τη Ν. Υόρκη /Newark καθημερινά στις 5:40 μ.μ., και προσγειώνεται στην Αθήνα στις 10:30 π.μ. την επόμενη ημέρα (ώρες τοπικές).

Η διάρκεια των πτήσεων είναι 11 ώρες και 5 λεπτά προς τη Ν. Υόρκη και 9 ώρες και 50 λεπτά προς την Αθήνα.

Οι πελάτες της United στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν αγορά εισιτηρίου είτε μέσω του united.com, ή μέσω επικοινωνίας με τις κρατήσεις της εταιρείας στο 210 3002697, ή μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο