ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΞεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις Αθήνα – Νέα Υόρκη της United Airlines

Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις Αθήνα – Νέα Υόρκη της United Airlines

Η United Airlines ξεκίνησε την απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας και του κόμβου της στη Ν. Υόρκη, το αεροδρόμιο Newark Liberty International. Oι εποχικές πτήσεις θα εκτελούνται καθημερινά έως τις 6 Οκτωβρίου 2016 (τελευταία πτήση / αναχώρηση από την Αθήνα).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας – Νέας Υόρκης αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε ο Robert Humphries, Managing Director Sales τηςUnited για τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ινδία.

«Η συγκεκριμένη σύνδεση θα προσφέρει στους Έλληνες πελάτες μας, όχι μόνο απευθείας σύνδεση με τη Νέα Υόρκη, αλλά επίσης βολικές συνδέσεις από τον κόμβο μας στο Newark Liberty σε προορισμούς σε ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο».

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Με πολλή μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την έναρξη των απευθείας πτήσεων της Unitedπου θα συνδέουν την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη /Newark Liberty International, έναν από τους πιο εξυπηρετικούς κόμβους των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς εξυπηρετεί την αυξημένη κίνηση προς / από τις ΗΠΑ, αγορά με μεγάλη αναπτυξιακή δυναμική, χάρη στις δυνατότητες ταχείας ανταπόκρισης που προσφέρει με προορισμούς της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας.

Το 2015 αποτέλεσε έτος ρεκόρ για το αεροδρόμιό μας, με τους ξένους επιβάτες αυξημένους κατά 26% και την αγορά της Β. Αμερικής να αναπτύσσεται με διψήφιους ρυθμούς. Το πρώτο τετράμηνο του 2016 έχει επίσης θετικό πρόσημο και, με τη θερινή περίοδο μπροστά μας, ευχόμαστε στηUnited Airlinesκάθε επιτυχία και δεσμευόμαστε να εξακολουθήσουμε να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της εταιρείας από το αεροδρόμιο της Αθήνας».

Πρόγραμμα πτήσεων

Η πτήση UA125 αναχωρεί καθημερινά από την Αθήνα στις 12:15 μ.μ., και φτάνει στη Ν. Υόρκη/ Newark στις 4:15 μ.μ. την ίδια ημέρα. Η πτήση επιστροφής, με κωδικό UA124, αναχωρεί από τη Ν. Υόρκη /Newark καθημερινά στις 5:50 μ.μ., και προσγειώνεται στην Αθήνα στις 10:30 π.μ. την επόμενη ημέρα (ώρες τοπικές).

Η διάρκεια των πτήσεων είναι 11 ώρες προς τη Ν. Υόρκη και 9 ώρες και 40 λεπτά προς την Αθήνα. Οι πτήσεις εκτελούνται από  αεροσκάφοςBoeing767-300  με συνολικά 214 θέσεις – 30 θέσεις – που γίνονται επίπεδα κρεβάτια – στη United Business Firstκαι 184 θέσεις στη United Economy, συμπεριλαμβανομένων 49Economy Plusθέσεων με επιπλέον χώρο για τα πόδια και αυξημένο προσωπικό χώρο.

Οι πτήσεις από την Αθήνα έχουν υπολογισθεί να είναι βολικές χρονικά ώστε να συνδέονται από τη Νέα Υόρκη/Newarkμε ένα εκτενές δίκτυο πτήσεων σε προορισμούς σε όλη την αμερικανική ήπειρο.

Η United πραγματοποιεί πτήσεις από το αεροδρόμιο New York/Newarkσε περισσότερους από 300 προορισμούς σε όλη τη Βόρεια, την Κεντρική και τη Νότια Αμερική, καθώς και την Καραϊβική, εκ των οποίων περισσότεροι από 100 εξυπηρετούνται χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς. Η United διαθέτει το μεγαλύτερο κόμβο στη μητροπολιτική περιοχή της Ν. Υόρκης, στο αεροδρόμιοNewark Liberty International.

Σε απόσταση μόλις 25 χιλιομέτρων από το Μανχάταν, το αεροδρόμιο προσφέρει την ταχύτερη  επίγεια πρόσβαση σε πολλά σημεία της πόλης, όπως τοAirTrainπου καλύπτει τη διαδρομή προς το New York Penn Stationστο κέντρο του Μανχάταν, σε χρόνο μικρότερο των 30 λεπτών.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο