ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΟι κινήσεις στο «Ελ. Βενιζέλος» των Aegean, Volotea, Emirates, Air Canada και Scoot τη θερινή περίοδο 2017

Οι κινήσεις στο «Ελ. Βενιζέλος» των Aegean, Volotea, Emirates, Air Canada και Scoot τη θερινή περίοδο 2017

Ορισμένες αεροπορικές – χρήστες του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» έχουν γνωστοποιήσει, σε κάποιο βαθμό, τα σχέδιά τους για τη θερινή περίοδο του 2017.

Για παράδειγμα, η Scoot, η οποία ξεκινά, από τον Ιούνιο 2017, τέσσερα εβδομαδιαία δρομολόγια Σιγκαπούρη – Αθήνα. Η Scoot είναι η πρώτη εταιρεία υπερπόντιων πτήσεων χαμηλού κόστους, που θα πραγματοποιήσει μεγάλης απόστασης δρομολόγιο προς ευρωπαϊκό προορισμό.

Αντίστοιχα, η Volotea προσθέτει τη Γένοβα και έτσι, συνολικά το καλοκαίρι, θα εξυπηρετεί επτά προορισμούς από την Αθήνα, ήτοι αύξηση 33%, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Η Aegean εγκαινιάζει νέα δρομολόγια προς Εδιμβούργο, Καλαμάτα, Κάσελ (Γερμανία), Κουβέιτ και Στρασβούργο, ενώ επενδύει περισσότερο σε απευθείας πτήσεις προς Ντίσελντορφ, Ανόβερο και Στουτγάρδη.

Η Emirates προσθέτει και τρίτη ημερήσια πτήση προς Dubai και τέλος, η Air Canada Rouge προσθέτει δυο δρομολόγια προς Μόντρεαλ (έξι συνολικά).

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι εταιρείες της Αμερικής και του Καναδά επεκτείνουν την αρχή και το τέλος της θερινής περιόδου, με επιπλέον πτήσεις.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο