ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΣυμφωνία Air France – KLM – Sky Express για συντονισμένο σύστημα πωλήσεων σε 24 ελληνικούς προορισμούς

Συμφωνία Air France – KLM – Sky Express για συντονισμένο σύστημα πωλήσεων σε 24 ελληνικούς προορισμούς

Από 5 Απριλίου, οι επιβάτες μπορούν πλέον να κλείνουν ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο, για δρομολόγια που συνδέουν τα αεροδρόμια «Charles de Gaulle» της Γαλλίας και «Schiphol» της Ολλανδίας, με 24 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express.

Την παραπάνω δυνατότητα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, προσφέρει η συμφωνία διασύνδεσης ανάμεσα στις Sky Express και Air France – KLM, δίνοντάς τους πλέον τη δυνατότητα να ενισχύσουν την εμπορική τους δραστηριότητα, μέσω ενός οργανωμένου συστήματος πωλήσεων.

Αναλυτικότερα, από τις 5 Απριλίου, οι επιβάτες μπορούν πλέον να κλείνουν ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο, για δρομολόγια που συνδέουν τα αεροδρόμια “Charles de Gaulle” της Γαλλίας και “Schiphol” της Ολλανδίας, με 24 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express, είτε από το www.airfrance.com και www.klm.com, είτε από τα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζονται με τις τρεις παραπάνω εταιρείες.

Η συμφωνία διασύνδεσης επιτρέπει στους επιβάτες να πετάξουν σε 24 νέους προορισμούς προς Ελλάδα, από τα αεροδρόμια «Charles de Gaulle» και «Schiphol», με τελικό προορισμό την Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Κεφαλονιά, Χίο, Κέρκυρα, Κύθηρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κω, Ικαρία, Χανιά, Λήμνο, Μήλο, Μύκονο, Μυτιλήνη, Νάξο, Πάρο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Σύρο και Ζάκυνθο, μέσω Αθήνας.

Επίσης, όσοι ταξιδεύουν σε πτήση με ανταπόκριση, έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο πλήρως ανανεωμένο lounge της Sky Express, στο αεροδρόμιο των Αθηνών.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sky Express Θεόδωρος Κροκίδας δήλωσε «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμα μια συμφωνία με δυο μεγάλα εμπορικά σήματα, όπως η Air France και KLM.

Η συμφωνία αυτή θα αναβαθμίσει και θα διευκολύνει τη μετακίνηση των επιβατών και θα δώσει νέα ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη των ελληνικών νησιών που εξυπηρετούμε.

Η Sky Express θα συνεχίσει την πολιτική επέκτασης του δικτύου της, διαδραματίζοντας κεντρικό ρόλο στην εγχώρια αγορά αεροπορικών μεταφορών».

Ο Patrick Roux, ανώτερος αντιπρόεδρος Alliances του ομίλου Air France-KLM δήλωσε «Μέσα από την συνεργασία με την Sky Express, οι πελάτες επωφελούνται από το εκτενές εθνικό δίκτυό της στην Ελλάδα, ξεκινώντας από αυτό το καλοκαίρι και με αναχώρηση από τους δύο κύριους κόμβους μας.

Με αυτή τη νέα συνεργασία, επιβεβαιώνουμε για μια φορά ακόμη την ευελιξία του δικτύου μας και τον στόχο μας να βελτιώνουμε την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών μας μέσα από απλοποιημένες συνδέσεις, επιπλέον δρομολόγια και ακόμη πιο ευνοϊκές προσφορές στις τιμές».

Να σημειωθεί ότι, η Air France προσφέρει 39 πτήσεις την εβδομάδα προς την Αθήνα με Airbus A319 και αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle, ενώ η KLM προσφέρει 14 πτήσεις την εβδομάδα με αναχώρηση από το Άμστερνταμ-Schiphol με Boeing 737.

Οι 24 προορισμοί που προσφέρει η Sky Express εξυπηρετούνται αντίστοιχα με 377 πτήσεις την εβδομάδα, που εκτελούνται από την Αθήνα με ATR42 και χωρητικότητα 48 θέσεων, και με ATR72 με χωρητικότητα 70 θέσεων

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο