ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΤεστ κορωνοϊού με 70 ευρώ στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Συνεργασία ΔΑΑ με Ιατρικό Αθηνών, σε 6 ώρες τα αποτελέσματα

Τεστ κορωνοϊού με 70 ευρώ στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Συνεργασία ΔΑΑ με Ιατρικό Αθηνών, σε 6 ώρες τα αποτελέσματα

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ανακοίνωσαν ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, προκειμένου να προσφέρουν στο επιβατικό κοινό, αλλά και στην κοινότητα εργαζομένων του αεροδρομίου, τη δυνατότητα διαγνωστικού ελέγχου, Μοριακής Ανίχνευσης (rRT-PCR).

Από τις 5 Αυγούστου 2020, καθημερινά από τις 07:00 μέχρι τις 23:00, αφικνούμενοι ή αναχωρούντες επιβάτες και κάθε εργαζόμενος στο αεροδρόμιο, μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να προσέρχονται προς εξέταση στις εγκαταστάσεις που δημιούργησε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Επίπεδο Αφίξεων, μεταξύ των εισόδων 2 & 3). Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα γνωστοποιείται στους εξεταζόμενους, περίπου 6 ώρες μετά τη λήψη του δείγματος.

Μετά και τη συμβολή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η τιμή για την εξέταση ανέρχεται στα 70 ευρώ για το επιβατικό κοινό.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο