ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΤεχνικό κλιμάκιο της Hellenic Seaplanes στην Ιεράπετρα προς αναζήτηση σημείου για τη δημιουργία υδατοδρομίου

Τεχνικό κλιμάκιο της Hellenic Seaplanes στην Ιεράπετρα προς αναζήτηση σημείου για τη δημιουργία υδατοδρομίου

Στην Ιεράπετρα βρέθηκαν εκπρόσωποι της Hellenic Seaplanes, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτοψία – επιθεώρηση για την επιλογή του βέλτιστου σημείου δημιουργίας υδατοδρομίου.

Πρωτύτερα είχε προηγηθεί συνάντηση μεταξύ του πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας, Γεώργιου Ασπραδάκη, παρουσία του Υπολιμενάρχη Ιεράπετρας, Ιωάννη Χρυσοφάκη, με τον ειδικό σύμβουλο υδατοδρομίων και διευθυντή ανάπτυξης, Εμμανουήλ Αποστολάκη και με τον τεχνικό σύμβουλο – κυβερνήτη Υδροπλάνων, οι οποίοι εκπροσωπούν την εταιρεία, που θα αναλάβει την προετοιμασία του φακέλου αδειοδοτήσεων για τη δημιουργία υδατοδρομίου στην Ιεράπετρα.

Επίσης, στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας και λεπτομέρειες των υπό εκπόνηση μελετών.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Ασπραδάκης ανέφερε τα εξής: «Ένα έργο μείζονος σημασίας μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Ένα έργο του οποίου τα οφέλη θα είναι πολλαπλά για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Ιεράπετρας, όσον αφορά τον τομέα της μετακίνησης, του τουρισμού, της υγείας και της ασφάλειας.

Εργαζόμαστε συστηματικά, ώστε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και με τη συνεργασία των Υπηρεσιών του δήμου Ιεράπετρας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών υλοποιώντας σημαντικά έργα υποδομής που τα έχει ανάγκη ο τόπος».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο