ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑH Airbus λανσάρει την υπηρεσία Airbus Interiors Services

H Airbus λανσάρει την υπηρεσία Airbus Interiors Services

Μία νέα υπηρεσία, την Airbus Interiors Services (AIS), λανσάρει η Airbus. Με βάση την Τουλούζη, η AIS είναι βασισμένη στην τεχνολογική τεχνογνωσία και, την εμπειρία του προηγούμενου κέντρου της Airbus, το Airbus Corporate Jet Centre (ACJC), η AIS αποτελεί μέρος των υπηρεσιών από την Airbus, και το καινοτόμο πνεύμα της είναι αφιερωμένο στην υποστήριξη των αεροπορικών εταιρειών και στις αναπτυξιακές στρατηγικές αναβάθμισης των καμπινών τους.

Η AIS προσφέρει μέσα από μια έμπειρη ομάδα μηχανικών και ειδικών της εφοδιαστικής αλυσίδας, διάφορες λύσεις, συνδυάζοντας την ανταγωνιστικότητα και την αξιοπιστία με ανεπτυγμένες λύσεις κατασκευαστών, και την ευελιξία των κατά παραγγελία δημιουργιών. Η AIS θα προσφέρει υψηλού επιπέδου λύσεις, προσαρμοσμένο εξοπλισμό και καινοτόμα προϊόντα με τα πρότυπα της Airbus.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την AIS στις υπηρεσίες της οικογένειας Airbus. Η προσφορά τους έρχεται να συμπληρώσει απόλυτα τις επιτυχημένες λύσεις αναβαθμίσεις της Airbus», δήλωσε ο Laurent Martinez, Head of Services by Airbus.

Η Airbus Interiors Services αποτελείται από τρεις επιχειρηματικούς τομείς για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των αεροπορικών εταιρειών:

Προσαρμοσμένος εξοπλισμός: Αυτά καλύπτουν ένα μεγάλο πεδίο εφαρμογής των προσαρμοσμένων εξοπλισμών  από ενιαίο πρότυπο σε μεγάλη εμβέλεια εξοπλισμού που αναπτύσσονται και παραδίδονται είτε στην Airbus (SFE) ή στις αεροπορικές εταιρείες (BFE). Αυτά τα στοιχεία της καμπίνας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ειδικά για τις ανάγκες της κάθε αεροπορικής εταιρείας από τις υπηρεσίες της Airbus Interiors απευθείας.

Αναβάθμιση Λύσεων (καμπίνα και συνδεσιμότητα): Αυτά περιλαμβάνουν υβριδικές λύσεις που συνδυάζουν την Airbus Service Bulletins (SBS) και λύσεις της AIS, απαντώντας σε μια συγκεκριμένη ανάγκη μίας αεροπορικής εταιρείας.

Καινοτόμα προϊόντα: Η AIS σχεδιάζει και παράγει προϊόντα προς όφελος της κοινότητας των πελατών της Airbus. Τα προϊόντα αυτά αποτελούν μέρος του χαρτοφυλακίου καμπίνας της Airbus. Περιλαμβάνουν για παράδειγμα μια νέα Central Ceiling Stowage για την «κλασική καμπίνα» της οικογένειας Α320

Η Airbus είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της αεροναυπηγικής, του διαστήματος και σχετικών υπηρεσιών. Το 2016, είχε έσοδα 67 δισ. ευρώ και απασχολούσε εργατικό δυναμικό περίπου 134.000, ενώ προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη σειρά επιβατικών αεροσκαφών με εύρος από 100 έως πάνω από 600 θέσεις.

Επίσης, είναι ένας ευρωπαϊκός ηγέτης που διαθέτει εφοδιαστικά καυσίμων αεροσκάφη, μαχητικά αεροσκάφη, αεροσκάφη μεταφορών και αεροσκάφη αποστολής, καθώς και η μεγαλύτερή επιχείρηση της Ευρώπης που σχετίζεται με το διάστημα. Στο τομέα  ελικοπτέρων, η Airbus παρέχει τις πιο αποτελεσματικές λύσεις σε πολιτικά και στρατιωτικά ελικοφόρα σε όλο τον κόσμο.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο