ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑH Turkish Airlines παρουσίασε το “Companion Entertainment”, την εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας της πλατφόρμας “Planet”

H Turkish Airlines παρουσίασε το “Companion Entertainment”, την εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας της πλατφόρμας “Planet”

Στοχεύοντας στο να παραμείνει πρωτοπόρα στην αεροπορική βιομηχανία, η Turkish Airlines ανακοίνωσε ότι προσφέρει στους επιβάτες της την εφαρμογή “Companion Entertainment” που μπορεί να συνδυαστεί με την πλατφόρμα ψυχαγωγίας “Planet”.

Η εφαρμογή αυτή καθιστά την Planet μια διαδραστική πλατφόρμα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν και μετά την πτήση.

Η εν λόγω εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε πάνω από 100 αεροπλάνα κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου, ενώ με την πάροδο του χρόνου θα είναι διαθέσιμη σε ακόμη περισσότερα αεροπλάνα για τους επιβάτες της Turkish Airlines.

Με την “Companion Entertainment” οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην πλούσια ποικιλία περιεχομένου που προσφέρει η “Planet” πριν από τα ταξίδια τους, ενώ προσθέτοντας τις αγαπημένες τους ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές στα “αγαπημένα”, θα μπορούν να τις παρακολουθούν εν πτήσει.

Σύμφωνα με την αεροπορική, «οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την Turkish Airlines θα μπορούν να ελέγχουν τις οθόνες καθισμάτων με τις κινητές τους συσκευές χάρη σε αυτή την εφαρμογή. Θα μπορούν να παίζουν, να σταματούν, να περιηγούνται και να ελέγχουν τον ήχο με τις κινητές τους συσκευές. Η εφαρμογή μετατρέπει την συσκευή του επιβάτη σε μια δεύτερη οθόνη για την πλατφόρμα Planet.

Επίσης, οι επιβάτες θα μπορούν να μεταφορτώσουν την εφαρμογή “Companion Entertainment” στις κινητές τους συσκευές από τα IOS και Android stores, ενώ στη συνέχεια, θα μπορούν να συνδυάσουν τις κινητές τους συσκευές με την πλατφόρμα Planet κατά τις πτήσεις τους για να απολαύσουν τα οφέλη της νέας εφαρμογής.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο