Στην επέκταση του θερινού πτητικού της προγράμματος, το 2026, προς ελληνικούς προορισμούς προχώρησε η βρετανική αεροπορική και tour operator Jet2.
Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη
Ειδικότερα, η εταιρεία προχωρήσει στη διάθεση σχεδόν 30.000 επιπλέον αεροπορικών θέσεων από Ηνωμένο Βασίλειο προς Χανιά, Ηράκλειο, Κω και Σαντορίνη το φετινό καλοκαίρι.
Οι επιπλέον πτήσεις είναι διαθέσιμες από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2026 από τα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ, του Λιντς Μπράντφορντ, του Μάντσεστερ και του Στάνστεντ Λονδίνο.
Αναλυτικότερα, οι επιπλέον πτήσεις για το καλοκαίρι 2026 για Ελλάδα ανά βάση είναι οι εξής:
Αεροδρόμιο Μπέρμιγχαμ
Χανιά – επιπλέον πτήσεις κάθε Τετάρτη που θα εκτελούνται από 1η Ιουλίου έως 23 Σεπτεμβρίου 2026.
Σαντορίνη – επιπλέον πτήσεις κάθε Πέμπτη που θα εκτελούνται από 2 Ιουλίου έως 24 Σεπτεμβρίου 2026. Πρόκειται για αποκλειστικό δρομολόγιο της Jet2.
Αεροδρόμιο Λιντς Μπράντφορντ
Κως – επιπλέον πτήσεις κάθε Σάββατο από 4 Ιουλίου έως 26 Σεπτεμβρίου 2026. Πρόκειται για αποκλειστική διαδρομή της Jet2.
Αεροδρόμιο Στάνστεντ Λονδίνο
Χανιά – επιπλέον πτήσεις κάθε Κυριακή από 19 Ιουλίου έως 27 Σεπτεμβρίου 2026.
Αεροδρόμιο Μάντσεστερ
Ηράκλειο – επιπλέον πτήσεις κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από 1 Ιουλίου έως 25 Σεπτεμβρίου 2026, που σημαίνει δύο καθημερινές πτήσεις διαθέσιμες αυτές τις ημέρες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Συνολικά, η Jet2 θα πετά προς 15 ελληνικούς προορισμούς αυτό το φετινό καλοκαίρι: Αθήνα, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Κεφαλονιά, Κω, Μυτιλήνη, Πρέβεζα, Σάμο (νέο δρομολόγιο για το καλοκαίρι του 2026), Σαντορίνη, Σκιάθο, Ρόδο και Ζάκυνθο.


















































