ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΈκδοση ομολόγου, αξίας 600 εκατ. ευρώ, με λήξη το 2024, από την Ελλάκτωρ

Έκδοση ομολόγου, αξίας 600 εκατ. ευρώ, με λήξη το 2024, από την Ελλάκτωρ

Στην έκδοση και διάθεση πρώτης τάξεως (senior) ομολογιών, ονομαστικής αξίας 600 εκατ. ευρώ, με λήξη το 2024, υπό την επιφύλαξη των συνθηκών της αγοράς και της ζήτησης, προχωρά η Ελλάκτωρ, μέσω της εταιρείας Ellaktor Value PLC.

Οι πρόσοδοι της Έκδοσης θα διατεθούν (i) για την αποπληρωμή μέρους του υφιστάμενου δανεισμού της Ελλάκτωρ και των θυγατρικών της, Άκτωρ Παραχωρήσεις ΑΕ και Άκτωρ ΑΕ, (ii) για την καταβολή των αμοιβών και των εξόδων της Έκδοσης, και (iii) για γενικούς εταιρικούς σκοπούς.

Οι παρουσιάσεις θα ξεκινήσουν στις 29 Νοεμβρίου 2019.

Οι HSBC Bank plc, Citigroup Global Markets Limited και J.P. Morgan Securities plc, ενεργούν από κοινού ως Γενικοί Συντονιστές (Joint Global Coordinators) και Συνδιαχειριστές του Βιβλίου Προσφορών (Joint Bookrunners), η Goldman Sachs International ενεργεί ως Συνδιαχειριστής του Βιβλίου Προσφορών (Joint Bookrunner) και οι Alpha Bank, Eurobank Ergasias, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Τράπεζα Πειραιώς, Ambrosia Capital Ltd και AXIA Ventures (Athens Branch) ενεργούν ως Συνδιαχειριστές (Co-Managers) σχετικά με την Έκδοση.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο