ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΑναστολή του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας από τις 17 Μαρτίου έως και τις 30 Απριλίου

Αναστολή του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας από τις 17 Μαρτίου έως και τις 30 Απριλίου

Η αναστολή του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας, έως το τέλος Απριλίου, αποφασίστηκε κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Η εν λόγω απόφαση, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αναφέρει τα ακόλουθα:

Την προσωρινή άρση του περιορισμού κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας που περικλείεται από τον δακτύλιο που σχηματίζουν οι λεωφόροι και οδοί «Λ. Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Λ. Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπύρου Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Ανδρ. Φραντζή – Λ. Ανδρ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλατεία Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Λ. Αλεξάνδρας» για το χρονικό διάστημα από 17.3.2020 έως και 30.4.2020, με σκοπό τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών με επιβατηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης και της μεταφοράς εμπορευμάτων με φορτηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης με μέγιστη αποδεκτή μάζα φορτωμένου οχήματος (ΜΑΜΦΟ) μέχρι 2.200 χιλιόγραμμων, λόγω του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Υπενθυμίζεται ότι, ο δακτύλιος είχε τεθεί σε ισχύ στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερομηνία λήξης τις 17 Ιουλίου 2020, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο