ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΕνώνουν τις δυνάμεις τους Elpedison και Mercedes-Benz Ελλάς στην ηλεκτροκίνηση

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Elpedison και Mercedes-Benz Ελλάς στην ηλεκτροκίνηση

Στις υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων εισέρχεται η Elpedison, με τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την Mercedes-Benz Ελλάς, για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της ηλεκτροκίνησης προς τον τελικό καταναλωτή (νοικοκυριά και επιχειρήσεις).

Σύμφωνα με τα όσα είπε, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου καταστήματος της εταιρείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο διευθύνων σύμβουλος της Elpedison Νικόλαος Ζαχαριάδης, «σκοπός μας είναι να δημιουργούμε υπεραξία για τους πελάτες και να βελτιστοποιούμε την εμπειρία τους με κάθε τρόπο. Να παρέχουμε πάντα ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. … Εκτός από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, παρέχουμε στους πελάτες μας καινοτόμες υπηρεσίες και εφαρμογές, όπως υπηρεσίες για ένα έξυπνο σπίτι και γραφείο.

Πρόσφατα μπήκαμε και στις υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, έχω τη χαρά να ανακοινώσω τη στρατηγική συνεργασία που έχουμε συνάψει με τη Mercedes-Benz Ελλάς, για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της ηλεκτροκίνησης προς τον τελικό καταναλωτή, είτε νοικοκυριό είτε επιχείρηση».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο