ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ«Η ώρα των σοβαρών αποφάσεων έχει έρθει για όλους και για όλα», αναφέρει το νέο Δ.Σ. της ΕΛΛΑΚΤΩΡ

«Η ώρα των σοβαρών αποφάσεων έχει έρθει για όλους και για όλα», αναφέρει το νέο Δ.Σ. της ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ των μεγαλομετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, δηλαδή μεταξύ της  ολλανδικής Reggeborgh Invest, που έχει ορίσει το νέο Δ.Σ., και της Greenhill Investments.

Σε χθεσινή ανακοίνωσή του, το νέο Δ.Σ. της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανακοίνωσε τα ακόλουθα:

«Το νέο Δ.Σ της εταιρίας ΕΛΛΑΚΤΩΡ συνεχίζει συστηματικά τις προσπάθειες του, ώστε να δοθούν άμεσες λύσεις στα επείγοντα ταμειακά θέματα της θυγατρικής εταιρίας ΑΚΤΩΡ.

Δυσάρεστη έκπληξη μας προκάλεσε η πληροφορία ότι, αντί ο μέτοχος Greenhill Investments Limited να απαντήσει θετικά ή αρνητικά για την συμμετοχή της στο ομόλογο, όπως ζητήθηκε από όλους τους μετόχους, προχώρησε σε απειλητικά μηνύματα προς την διοργανώτρια τράπεζα θέτοντας πλήθος νομικών ερωτημάτων, προειδοποιώντας ακόμα και με ποινικές διώξεις σε περίπτωση έκδοσης ομολόγου, ουσιαστικά προσπαθώντας να ακυρώσει την ενδιάμεση χρηματοδότηση της θυγατρικής εταιρίας ΑΚΤΩΡ.

Παράλληλα, επιχειρείται να αποπροσανατολιστεί η επενδυτική κοινότητα, αποδίδοντας την μη ολοκλήρωση της προσπάθειας διασφάλισης της ενδιάμεσης χρηματοδότησης σε τρίτους μετόχους, όταν με δική της αποκλειστικά παρέμβαση αναβλήθηκε η πρόσφατη ΓΣ και κατ’επέκταση η σχετική απόφαση επί της προτεινόμενης ΑΜΚ, η οποία και συνιστούσε ευλόγως κύρια προϋπόθεση».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο