ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΟι νέες τιμές διοδίων, από 1/1/17, στον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας

Οι νέες τιμές διοδίων, από 1/1/17, στον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας

Η “Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος A.E.”, ανακοίνωσε ότι, την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 00:01, οι τιμές διοδίων τελών, λόγω της ετήσιας τιμαριθμικής προσαρμογής, καθώς και λόγω χρέωσης του συνόλου των 57 χλμ. από Σκάρφεια έως και Ράχες (προσθήκη τμήματος Νέα Κοίτη Σπερχειού έως Ροδίτσα περίπου 4 χλμ.), θα διαμορφωθούν ως εξής (σημειώνεται ότι η Κατηγορία 2 αφορά τα οχήματα):
Νέα διόδια τέλη από την "Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος"

 

Η εταιρεία σημειώνει ότι, σε καμία περίπτωση, δεν είναι δυνατόν, χρήστης που πληρώνει διόδιο τέλος σε μετωπικό σταθμό να πληρώσει ξανά σε πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι.

Αντιστοίχως, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν χρήστης που πληρώνει διόδιο τέλος σε πλευρικό σταθμό να πληρώσει και σε μετωπικό ή άλλον πλευρικό σταθμό της ίδιας ζώνης, στο ίδιο ταξίδι.

Τέλος, επισημαίνει ότι, εδώ και ένα χρόνο, όλοι οι οδηγοί που χρησιμοποιούν την Κεντρική Οδό μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν τον πομποδέκτη Kentriki Pass για γρήγορες και άνετες διελεύσεις, από όλους τους σταθμούς διοδίων τόσο της Κεντρικής Οδού (Σκάρφεια έως και Ράχες) όσο και της Νέας Οδού (Σκάρφεια έως Μεταμόρφωση Αθηνών).

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο