ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΟ προγραμματισμός της J&P Άβαξ για την άντληση κεφαλαίων 20 εκατ. ευρώ

Ο προγραμματισμός της J&P Άβαξ για την άντληση κεφαλαίων 20 εκατ. ευρώ

Τιμή διάθεσης 0,45 ευρώ ανά μετοχή για τις νέες μετοχές που θα εκδοθούν, στο πλαίσιο της αύξησης κεφαλαίου, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετοχών, για την άντληση 20 εκατ. ευρώ, προτείνει το διοικητικό συμβούλιο της J&P ΑΒΑΞ, ενόψει της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Πέμπτης 26 Ιουλίου.

Στη σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου αναφέρεται πως τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, μετά την αφαίρεση των προβλεπόμενων δαπανών έκδοσης, θα διατεθούν ως εξής:

Περίπου 4,725 εκατ. ευρώ για κάλυψη υποχρεώσεων που απορρέουν από τα ομολογιακά δάνεια της εταιρείας, 5 εκατ. ευρώ για μείωση των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων, 3,43 εκατ. για τη χρηματοδότηση της 100% θυγατρικής Volterra AE ως προς την εισφορά ιδίων κεφαλαίων στο υπό κατασκευή αιολικό πάρκο στο Κουρομάντρι-Ριγανόλακα Ναυπακτίας και 6,745 εκατ. για βελτίωση ταμειακής ρευστότητας, ενόψει και των πληρωμών (σε δόσεις) του προστίμου ύψους 18,3 εκατομμυρίων που επιβλήθηκε το 2017 στην εταιρεία από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για διευθέτηση διαφοράς.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο