ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΣυνεχίζεται η υλοποίηση του αναλογικού συστήματος διοδίων από την Ολυμπία Οδός. Εργασίες στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων

Συνεχίζεται η υλοποίηση του αναλογικού συστήματος διοδίων από την Ολυμπία Οδός. Εργασίες στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων

Μετά τον ημικόμβο Μεγάρων σειρά έχει ο κόμβος Αγίων Θεοδώρων, καθώς η Ολυμπία Οδός προχωρά σε ολιγόωρο νυχτερινό αποκλεισμό για την υλοποίηση εργασιών που αφορούν το νέο αναλογικό σύστημα διοδίων.

Αναλυτικότερα, για την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης μεταλλικών προβόλων, στον κόμβο Αγ. Θεοδώρων (Χ.Θ. 64,4), που αφορούν το νέο αναλογικό σύστημα διοδίων της Ολυμπίας οδού, την Τρίτη 22/10/2019 και ώρα 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας, θα εφαρμοστεί ολιγόωρος νυχτερινός αποκλεισμός κυκλοφορίας στους κλάδους εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι, η κυκλοφορία για το διάστημα αυτό θα εξυπηρετείται μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου και του Κόμβου Κινέτας (Χ.Θ. 56,0), όπως φαίνεται στο σχηματικό διάγραμμα, ενώ σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα υλοποιηθούν κατ’ αναλογία την επόμενη μέρα.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο