ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΤα «αγκάθια» στους διαγωνισμούς των μεγάλων έργων συζητήθηκαν μεταξύ του Κ. Καραμανλή και της Ευρωπαίας Επιτρόπου για τον Ανταγωνισμό

Τα «αγκάθια» στους διαγωνισμούς των μεγάλων έργων συζητήθηκαν μεταξύ του Κ. Καραμανλή και της Ευρωπαίας Επιτρόπου για τον Ανταγωνισμό

Με την Ευρωπαία επίτροπο, αρμόδια για την πολιτική Ανταγωνισμού, Μαγκρέτε Βεστάγκερ συναντήθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής στα γραφεία της Επιτροπής στην Αθήνα.

«Με την Επίτροπο Ανταγωνισμού είχαμε μια εξαιρετικά παραγωγική συζήτηση για τα εν εξελίξει μεγάλα δημόσια έργα», υπογράμμισε, σε δήλωσή του, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Μ. Βεστάγκερ – Κ. Καραμανλής

Η Ευρωπαία Επίτροπος ενημερώθηκε για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς του υπουργείου και εικάζεται ότι έλαβε γνώση και για τις δικαστικές εμπλοκές που έχουν προκύψει από την υπόθεση του καρτέλ των κατασκευαστών.

Από την πλευρά του, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προωθεί νομοθετική ρύθμιση για να λύσει το πρόβλημα και να ξεμπλοκάρουν όλοι οι μεγάλοι διαγωνισμοί.

Επίσης, στην Ευρωπαία Επίτροπο παρουσιάστηκαν οι σχεδιασμοί / επιχειρήματα του υπουργείου σε διαγωνισμούς, όπως το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο και ο οδικός άξονας Πάτρα – Πύργος.

Σημειώνεται ότι η Ευρωπαία Επίτροπος είχε σειρά συναντήσεων με υπουργούς της ελληνικής κυβέρνησης.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο