ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΤο Μάρτιο του 2017 θα έχει ολοκληρωθεί «λειτουργικά» η Κορίνθου – Πατρών

Το Μάρτιο του 2017 θα έχει ολοκληρωθεί «λειτουργικά» η Κορίνθου – Πατρών

«Τα έργα στον νέο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών θα ολοκληρωθούν λειτουργικά τον Μάρτιο του 2017», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στο αναπτυξιακό συνέδριο που οργάνωσε, στην Πάτρα, η εφημερίδα «Πελοπόννησος», όπως μετέδωσε το ΑΜΠΕ.

Όσον αφορά στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, ο υπουργός Υποδομών είπε ότι θα κατασκευαστεί με τον τρόπο που έχει επιλέξει η σημερινή κυβέρνηση, προσθέτοντας ότι «θα πρέπει να απολογηθούν όσοι έκαναν κριτική στην τμηματική δημοπράτηση του έργου, αντί σε μία διαγωνιστική διαδικασία για να έλθουν πάλι οι πέντε μεγάλες εταιρίες με πολύ μεγάλο κόστος».

Επίσης, ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι «για το πρώτο τμήμα της Πατρών-Πύργου η έκπτωση ξεπέρασε το 50%» και συμπλήρωσε ότι «θα δούμε τη δημοπράτηση κι άλλων τμημάτων μέσα στον τρέχοντα μήνα, τα οποία θα υπερκαλύπτουν το ήμισυ του οδικού άξονα».

Ακόμη, ο υπουργός Υποδομών σημείωσε ότι «θα γίνει σύγκριση για να δούμε πόσο κόστιζαν πριν και πόσο θα κοστίσουν με την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα», προσθέτοντας ότι «όσο κι αν μας κατηγορήσουν, οι πολίτες θα πληρώσουν τελικά λιγότερα από τα μισά χρήματα».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο