ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΑναβάλλονται οι θεωρητικές εξετάσεις των ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων ∆ηµόσιων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ

Αναβάλλονται οι θεωρητικές εξετάσεις των ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων ∆ηµόσιων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ

Στην αναβολή της διεξαγωγής των θεωρητικών γραπτών εξετάσεων υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, της περιόδου Μαρτίου 2021, προχώρησε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «Ενόψει των έκτακτων μέτρων για την αποφυγή της διασποράς και εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19) στη χώρα μας, αναβάλλονται οι θεωρητικές γραπτές εξετάσεις υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, που επρόκειτο να διεξαχθούν εντός του Μαρτίου του 2021, βάσει της παρ. 2 του άρθρου 5 της παραπάνω σχετικής απόφασης των υπουργών Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και Υποδομών και Μεταφορών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν εγκαίρως με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τον καθορισμό νέας ημερομηνίας διεξαγωγής των εν θέματι εξετάσεων».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο