ΑρχικήΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑΔωρεάν webinars για το myDATA από την OnLine Data

Δωρεάν webinars για το myDATA από την OnLine Data

Δωρεάν webinars σχετικά με την ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myDATA, ξεκινά η OnLine Data, στο πλαίσιο ενημέρωσης των επιχειρήσεων της χώρας σχετικά με την υποχρέωσή τους να εναρμονιστούν με τη νέα ηλεκτρονική υποβολή των οικονομικών τους βιβλίων, η εφαρμογή της οποίας ξεκινά την 1η Οκτωβρίου 2020.

Το πρώτο webinar θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου 2020, στις 17:00, και θα μεταδοθεί ζωντανά από τους επίσημους λογαριασμούς της OnLine Data στο Facebook και στο Youtube, καθώς και στην διαδικτυακή της ιστοσελίδα. Ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος της OnLine Data και της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL), Νίκος Ροδόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος της Logica Φοροτεχνική, Γιώργος Σιδέρης.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι η πλήρης κατανόηση της λειτουργίας του myDATA από τους συμμετέχοντες ώστε να αποκτήσουν την απαιτούμενη γνώση που χρειάζεται για να βρεθούν ένα βήμα μπροστά σε αυτήν την νέα ψηφιακή πραγματικότητα.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ myDATA, εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα του συνόλου των επιχειρήσεων στη χώρα μας. Τα ηλεκτρονικά βιβλία αποτελούν ένα πολύ σημαντικό βήμα ψηφιακού μετασχηματισμού για την Φορολογική Διοίκηση και την σχέση της με τις επιχειρήσεις.Το myData οδηγεί στην αυτόματη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων και απαλλάσσει από την ταλαιπωρία  της γραφειοκρατίας, όπως την υποβολή καταστάσεων ΚΕΠΥΟ, δηλώσεων ΦΠΑ κ.ο.κ.

Κατά τη διάρκεια του webinar θα τονιστεί η σημασία ορθής αποστολής και λήψης κινήσεων, η καταχώριση του συνόλου των πρωτογενών εγγραφών που αφορούν τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (Αγορές, Πωλήσεις, Δαπάνες, Αποσβέσεις, Μισθοδοσίες, Τακτοποίησης και Ισολογισμού), η ενσωμάτωση των Τυποποιημένων Δεδομένων Παραστατικών της ΑΑΔΕ κ.ά.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πρώτο webinar μπορούν να επισκεφθούν τους παρακάτω συνδέσμους:
Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο