Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου, 2025
Ειδήσεις και νέα για τις επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΟΔΙΚΕΣ

    Ολιγόωρος αποκλεισμός της εξόδου του Κόμβου Κ1 στην Περιμετρική Πατρών

    12 Νοεμβρίου, 2025
    ΝΑΥΤΙΛΙΑ

    Η Αφροδίτη Νέστορα διορίστηκε από την ΕΕΣΥΠ στο ΔΣ του ΟΛΘ

    12 Νοεμβρίου, 2025
    ?????????????
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Τ. Θεοδωρικάκος: Ως τις 31 Ιανουαρίου τα αποτελέσματα των προτάσεων του Αναπτυξιακού

    12 Νοεμβρίου, 2025
    INTERNATIONAL

    Canada Post submits its proposed transformation plan to the Government of Canada

    12 Νοεμβρίου, 2025
    ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ

    Ολοκληρώθηκε η θητεία της Αργυρώς Αθανασίου στο ΔΣ των ΕΛΤΑ

    12 Νοεμβρίου, 2025
    MMM

    1.857 παραβάσεις για κράνος από οδηγούς δίκυκλων, 111 από διανομείς και 424 από ΕΠΗΟ

    12 Νοεμβρίου, 2025

  • ΜΜΜ
  • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ
  • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
  • ΟΔΙΚΕΣ
  • LOGISTICS
  • ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
No Result
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΟΔΙΚΕΣ

    Ολιγόωρος αποκλεισμός της εξόδου του Κόμβου Κ1 στην Περιμετρική Πατρών

    12 Νοεμβρίου, 2025
    ΝΑΥΤΙΛΙΑ

    Η Αφροδίτη Νέστορα διορίστηκε από την ΕΕΣΥΠ στο ΔΣ του ΟΛΘ

    12 Νοεμβρίου, 2025
    ?????????????
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Τ. Θεοδωρικάκος: Ως τις 31 Ιανουαρίου τα αποτελέσματα των προτάσεων του Αναπτυξιακού

    12 Νοεμβρίου, 2025
    INTERNATIONAL

    Canada Post submits its proposed transformation plan to the Government of Canada

    12 Νοεμβρίου, 2025
    ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ

    Ολοκληρώθηκε η θητεία της Αργυρώς Αθανασίου στο ΔΣ των ΕΛΤΑ

    12 Νοεμβρίου, 2025
    MMM

    1.857 παραβάσεις για κράνος από οδηγούς δίκυκλων, 111 από διανομείς και 424 από ΕΠΗΟ

    12 Νοεμβρίου, 2025

  • ΜΜΜ
  • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ
  • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
  • ΟΔΙΚΕΣ
  • LOGISTICS
  • ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
No Result
Προβολή όλων
Ειδήσεις και νέα για τις επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές
No Result
Προβολή όλων

Επίσημη πρεμιέρα της BYD στην ελληνική αγορά

Η BYD συστήνεται στο ελληνικό κοινό σε πρώτη φάση με το compact μικρομεσαίο SUV ATTO 3 και το πολυτελές σπορ sedan SEAL

vvegiazi by vvegiazi
21 Μαρτίου, 2024
στο ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
0
Share on FacebookShare on Twitter
Εκτύπωση άρθρου

Ο όμιλος Σφακιανάκη ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων στην ελληνική αγορά των επιβατικών αυτοκινήτων της BYD, κατασκευαστή οχημάτων Νέας Ενέργειας (New Energy Vehicles).

Η εκδήλωση έλαβε μέρος στις 20 Μαρτίου, στο Ζάππειο, ενώ οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να δουν πρώτοι μία σειρά συναρπαστικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Παράλληλα, σηματοδότησε ένα ακόμη ορόσημο για τη BYD στην Ευρώπη, αποτελώντας το πρώτο λανσάρισμά της για το 2024, καθώς η μάρκα συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμες και προσιτές οικολογικές λύσεις στους Ευρωπαίους καταναλωτές.

Η ΒΥD (Build Your Dreams), γνωστή για την πρωτοποριακή της τεχνογνωσία στην ανάπτυξη μπαταριών ισχύος και την καινοτομία στις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες για ένα πιο βιώσιμο μέλλον,  με όραμα τη μείωση της θερμοκρασίας της Γης κατά 1°C (‘’Cool the Earth by 1°C’’), κάνει διαθέσιμη στο ελληνικό κοινό την ευρεία γκάμα των ηλεκτρικών και Plug-In Hybrid αυτοκινήτων της, εφοδιασμένων με προηγμένη τεχνολογία, ελκυστική σχεδίαση και κορυφαία ενεργητική και παθητική ασφάλεια.

Τα δύο πρώτα μοντέλα της BYD, που διανέμονται στη χώρα μας από τον όμιλο Σφακιανάκη, είναι το compact μικρομεσαίο BYD ATTO 3 (C-SUV) και το πολυτελές BYD SEAL (D-Sedan), ενώ θα ακολουθήσουν το μικρομεσαίο πόλης BYD DOLPHIN (C-Hatchback) και το ΒΥD SEAL U (D-SUV), το οποίο θα είναι διαθέσιμο τόσο σε έκδοση αμιγώς ηλεκτρική (BEV), όσο και σε έκδοση Plug-In Ηybrid (PHEV).

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η δημοσιογράφος και Master of Ceremony, Εύη Φραγκάκη καλωσόρισε τους καλεσμένους και μίλησε για τη στρατηγική βιωσιμότητας της ΒΥD και του ομίλου Σφακιανάκη.

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Σφακιανάκη, Σταύρος Π. Τάκη, παρουσίασε τη στρατηγική του ομίλου και το όραμα της επόμενης ημέρας, αποκαλύπτοντας παράλληλα τη νέα εταιρική ταυτότητα του ομίλου, η οποία σηματοδοτεί το επόμενο κεφάλαιο μίας μακροχρόνιας και δυναμικής πορείας.

Ο κ. Σταύρος Π. Τάκη ανέφερε «Ο όμιλος Σφακιανάκη, με 65 χρόνια εμπειρίας, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της σύγχρονης αυτοκινητιστικής ιστορίας της Ελλάδας. Το εμπνευσμένο όραμα, η ξεκάθαρη στρατηγική, οι επενδύσεις που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό μας, συντελούν στην επιτυχία του Ομίλου. Έχουμε την τιμή, να καλωσορίσουμε στη μεγάλη οικογένεια του ομίλου Σφακιανάκη τον κορυφαίο κατασκευαστή οχημάτων Νέας Ενέργειας στον κόσμο, τη BYD, και μαζί να οδηγήσουμε τις εξελίξεις για ένα πιο βιώσιμο μέλλον και στην Ελλάδα».

Από την πλευρά της BYD, o Michael Shu, Managing Director BYD Europe, καλωσόρισε τον όμιλο Σφακιανάκη στην “οικογένεια” της BYD: «Πρόκειται για το πρώτο εθνικό λανσάρισμα της BYD στην Ευρώπη για τη φετινή χρονιά, καθιστώντας τη συνεργασία μας με τον όμιλο Σφακιανάκη στην Ελλάδα ιδιαίτερα σημαντική. Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα και μία αμοιβαία δέσμευση να εμπνεύσουμε και να προωθήσουμε τη βιώσιμη κινητικότητα με μια καινοτόμο και ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρει πολλαπλές επιλογές κορυφαίας τεχνολογίας και εξοπλισμού. Δεσμευόμαστε να κάνουμε την ηλεκτρική κινητικότητα πιο προσιτή σε περισσότερους καταναλωτές και με τον συνεργάτη μας, τον όμιλο Σφακιανάκη, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή ενός πολύ υψηλού επιπέδου πωλήσεων και υπηρεσιών after sales στους Έλληνες καταναλωτές».

Αποκαλύπτοντας τo μέλλον της ηλεκτροκίνησης

Τα δύο πρώτα μοντέλα που ενσαρκώνουν το όραμα της BYD για ένα βιώσιμο μέλλον και είναι ήδη διαθέσιμα στην Ελλάδα, είναι τα εξής:

BYD ATTO 3: Ένα ευρύχωρο και δυναμικό SUV κατηγορίας C, σχεδιασμένο για τους οδηγούς που αναζητούν υψηλές επιδόσεις σε ένα ηλεκτρικό όχημα, απολαμβάνοντας παράλληλα την άνεση και την τεχνολογία, που προσφέρουν τα συστήματα ασφάλειας και πολυμέσων.

Τιμή έκδοσης Comfort : 37.990€

BYD SEAL: Ένα δυναμικό sport sedan κατηγορίας D, με ελκυστική σχεδίαση ιδανικό για τους οδηγούς που αναζητούν την πολυτέλεια και το στιλ στην καθημερινή ηλεκτρική μετακίνησή τους. Το SEAL βρέθηκε μεταξύ των φιναλίστ στην ψηφοφορία για το “European Car of the Year 2024”, ενώ διεκδικεί τον τίτλο στο “World Car Awards 2024”.

Τιμή έκδοσης Design: από 45.990€

Τα μοντέλα της BYD επωφελούνται από την καινοτόμα τεχνολογία μπαταριών, Blade Battery η οποία φέρνει την επανάσταση στους τομείς της ασφάλειας, της ανθεκτικότητας και της απόδοσης. Βασικά χαρακτηριστικά της μπαταρίας είναι ότι δεν χρησιμοποιεί κοβάλτιο, αποτελεί δομικό μέρος του αυτοκινήτου και έχει υποβληθεί με επιτυχία στις πιο σκληρές δοκιμές παθητικής ασφάλειας, όπως το Nail Penetration Test.

Το 2023, οι ετήσιες πωλήσεις οχημάτων Νέας Ενέργειας της BYD ξεπέρασαν τα 3 εκατομμύρια μονάδες, υπογραμμίζοντας τη θέση της ως παγκόσμιου ηγέτη των πωλήσεων NEV. Από την είσοδό της στην ευρωπαϊκή αγορά επιβατικών αυτοκινήτων τον Οκτώβριο του 2022, η BYD έχει συνεργαστεί με τοπικούς συνεργάτες και έχει εγκαινιάσει πάνω από 250 καταστήματα σε 20 χώρες στην Ευρώπη.

Ένα πανελλαδικό δίκτυο εκθέσεων και service

Τα δύο πρώτα καταστήματα BYD βρίσκονται στην Αθήνα (Λεωφ. Κηφισίας 57, Μαρούσι και Λεωφ. Αθηνών 173 & Λ. Κηφισού), όπου οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να δουν από κοντά σε πρώτη φάση, τα ηλεκτρικά BYD ATTO 3 και BYD SEAL, να τα οδηγήσουν και να τοποθετήσουν τις παραγγελίες τους άμεσα.

Ο όμιλος Σφακιανάκη στοχεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και τη διασφάλιση του υψηλού επίπεδου υπηρεσιών, έχει σχεδιάσει και υλοποιεί την επέκταση τόσο του δικτύου λιανικής του Ομίλου όσο και του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας πάντα κορυφαίες υπηρεσίες εξυπηρέτησης στην πώληση και το after sales.

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του «m» στο Youtube
Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του «m» στο Linkedin
Tags:BYDΟΜΙΛΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρασχετικά

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Νέο πρόγραμμα Suzuki Leasing από τον όμιλο Σφακιανάκη

27 Οκτωβρίου, 2025
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Εγκαίνια για τις νέες εγκαταστάσεις Nissan Sfakianakis στην Αγία Παρασκευή

21 Οκτωβρίου, 2025
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Η BYD λανσάρει ένα μοντέλο Super Hybrid με τεχνολογία βιοκαυσίμων

17 Οκτωβρίου, 2025
ΟΔΙΚΕΣ

Αύξηση εσόδων 23,3% και καθαρών κερδών 13,79% στο α’ εξάμηνο του 2025 για τη BYD

2 Σεπτεμβρίου, 2025
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Η BYD παρουσιάζει τα SEAL 6 DM-i sedan και station wagon

2 Σεπτεμβρίου, 2025
ΟΔΙΚΕΣ

Διπλάσιο το ποσοστό πωλήσεων της BYD (1,4%) σε σχέση με την Tesla (0,7%) στην Ελλάδα

20 Αυγούστου, 2025
Επόμενο άρθρο

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποίησε τo Water Park του “Icon of The Seas” της Royal Caribbean

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έχω διαβάσεις και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.

  • Δημοφιλή
  • Σχόλια
  • Τελευταία

Ο ευρωπαϊκός διάδρομος BBA και η (τεράστια) σημασία του για την Ελλάδα

7 Νοεμβρίου, 2025

Υψηλόβαθμο κλιμάκιο του DFC στο Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο, ενημερώθηκε για την πρόοδο εργασιών (pics)

10 Νοεμβρίου, 2025

ΟΦΑΕ: Χωρίς κάρτες ψηφιακού ταχογράφου χιλιάδες φορτηγά, ολιγωρία από το αρμόδιο υπουργείο

6 Νοεμβρίου, 2025

Οι προτεραιότητες του Υπερταμείου για τα ΕΛΤΑ. Τι ειπώθηκε στη συνάντηση των δυο διοικήσεων

7 Νοεμβρίου, 2025
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΕΒΕΘ: Δυσλειτουργίες και καθυστερήσεις στο Τελωνείο Πειραιά

6 Νοεμβρίου, 2025

«Δεν γίνεσαι εμπορευματικός κόμβος με φορτηγά Euro 3»

11 Νοεμβρίου, 2025

Στην κύρια φάση το έργο της αντικατάστασης σιδηροτροχιών στο Μετρό της Αθήνας. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 11/11 στη γραμμή 2

10 Νοεμβρίου, 2025

Κατά 4,3% αυξήθηκαν τα έσοδα της Delatolas, στα 0,4 εκατ. τα καθαρά κέρδη του 2024

10 Νοεμβρίου, 2025

Θεσπίστηκε τέλος 3 ευρώ ανά επιβάτη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης». Ισχύ από 1η Νοεμβρίου

2

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Ferst Logistics που εξαγόρασε η πρόεδρος των Ελλήνων εφοπλιστών, Μ. Τραυλού

2

Αποζημίωση 12,12 εκατ. στη Νέα Οδό για τη μη λειτουργία διοδίων σε Βαρυμπόμπη, Αγ. Στέφανο και Χαλκίδα

1

Εγκρίθηκαν 4 εκατ. ευρώ για τη “μετακόμιση” της Προσέγγισης Αθηνών από το ΚΕΠΑΘΜ στο «Ελ. Βενιζέλος»

1

Η αναλυτική λίστα με τα 204 καταστήματα των ΕΛΤΑ που κλείνουν σε όλη την Ελλάδα στις 3 Νοεμβρίου

1

Κ. Κυρανάκης: Θα διερευνήσουμε τη δυνατότητα ευρωπαϊκής χρηματοδότησης για τη σιδηροδρομική σύνδεση Ηρακλείου – αεροδρόμιο Καστελίου

1

Τα ΕΛΤΑ θα έπρεπε να «κυριαρχούν», τι συμβαίνει σε άλλες χώρες

1

Αυτοκινητόδρομος 100% LED η Ολυμπία Οδός, πέτυχε πλήρη εκσυγχρονισμό φωτισμού (video, pics)

1

Ολιγόωρος αποκλεισμός της εξόδου του Κόμβου Κ1 στην Περιμετρική Πατρών

12 Νοεμβρίου, 2025

Η Αφροδίτη Νέστορα διορίστηκε από την ΕΕΣΥΠ στο ΔΣ του ΟΛΘ

12 Νοεμβρίου, 2025
?????????????

Τ. Θεοδωρικάκος: Ως τις 31 Ιανουαρίου τα αποτελέσματα των προτάσεων του Αναπτυξιακού

12 Νοεμβρίου, 2025

Canada Post submits its proposed transformation plan to the Government of Canada

12 Νοεμβρίου, 2025

Ολοκληρώθηκε η θητεία της Αργυρώς Αθανασίου στο ΔΣ των ΕΛΤΑ

12 Νοεμβρίου, 2025

1.857 παραβάσεις για κράνος από οδηγούς δίκυκλων, 111 από διανομείς και 424 από ΕΠΗΟ

12 Νοεμβρίου, 2025
Gebäudefassade von der UZ mit Logo bei Nacht

Κατά 1,7% αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη της Fraport AG στο 9μηνο

12 Νοεμβρίου, 2025

Εκδόθηκαν οι Προσκλήσεις για τη χρηματοδότηση συστημάτων σηματοδότησης και τηλεδιοίκησης στον ελληνικό σιδηρόδρομο

12 Νοεμβρίου, 2025
" "

Metaforespress

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Δείτε Ακόμη

  • Υπόγειος
  • Οικονομία
  • Γνώμη
  • (Ταχο)γράφος
  • Videos

Εγγραφή Νewsletter



    Social Media

    Ακολουθήστε το metaforespress.gr στο google news

    Powered by iservices logo

    Metaforespress

    Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.

    Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις.

    No Result
    Προβολή όλων
    • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΜΜΜ
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ
    • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
    • ΟΔΙΚΕΣ
    • LOGISTICS
    • ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ
    • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
    • ΥΠΟΓΕΙΟΣ

    © metaforespress.gr

    Επισκόπηση απορρήτου
    Metaforespress

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

    Necessary

    Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

    Στατιστικά

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

    Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.