ΑρχικήΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑΗ iLink παρέχει την πλατφόρμα PowerFleet Optimo σε επιχειρήσεις εφοδιαστικής αλυσίδας

Η iLink παρέχει την πλατφόρμα PowerFleet Optimo σε επιχειρήσεις εφοδιαστικής αλυσίδας

Η iLink παρέχει, για τρεις μήνες, την πλατφόρμα πολλαπλής δρομολόγησης και διαχείρισης δρομολογίων PowerFleet Optimo, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας  #DigitalSolidarityGR, που οργανώνεται από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στόχος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι «να στηρίξει τις εταιρείες που κινούν καθημερινά το στόλο των οχημάτων τους για να τροφοδοτήσουν την αγορά τροφίμων, φαρμάκων και λοιπών προϊόντων για την ικανοποίηση των βασικών και όχι μόνο αναγκών μας».

Με το PowerFleet OPTIMO οι επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας, μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις που προκύπτουν από τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας και να διαχειριστούν αποτελεσματικά το πρόβλημα του προγραμματισμού και της βελτιστοποίησης των καθημερινών τους δρομολογίων.

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας PowerFleet OPTIMO, από οποιοδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ο υπεύθυνος κίνησης έχει τη δυνατότητα, ακόμα και από το σπίτι του, να τροφοδοτήσει το σύστημα με τις απαραίτητες πληροφορίες και στη συνέχεια με αυτόματο τρόπο να δημιουργήσει δρομολόγια για τα διαθέσιμα οχήματα λαμβάνοντας υπόψη πλήθος παραμέτρων (χρονικά παράθυρα, ζήτηση, χωρητικότητα, βάρδιες οχημάτων και πολλά άλλα).

Οι οδηγοί αξιοποιώντας την εφαρμογή Android στο smartphone ή το tablet τους μπορούν να πλοηγηθούν προς τα σημεία παράδοσης, να ενημερώσουν το γραφείο κίνησης μέσω μενού επιλογών ή/και ελεύθερου κειμένου για την εξέλιξη των παραδόσεων και να αποστείλουν με άμεσο τρόπο αποδεικτικά παράδοσης (Proof of Delivery).

Όλη η πληροφορία αποθηκεύεται στο PowerFleet OPTIMO, δίνοντας τη δυνατότητα στον υπεύθυνο κίνησης να είναι ενήμερος για την πορεία των διανομών σε πραγματικό χρόνο.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο