ΑρχικήΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑΤιμολόγηση επί βυτίου με απομακρυσμένη χρήση φορολογικού μηχανισμού από τη Mobile Technology

Τιμολόγηση επί βυτίου με απομακρυσμένη χρήση φορολογικού μηχανισμού από τη Mobile Technology

Στην αναβάθμιση της υφιστάμενης λύσης «Τιμολόγηση Επί Bυτίου» προχώρησε η Mobile Technology, προσθέτοντας δυνατότητα σήμανσης των παραστατικών που εκδίδονται στο δρόμο με ψηφιακή υπογραφή.

Η υλοποίηση επιτυγχάνεται μέσω δικτύου 3G/4G και επιτρέπει την αποστολή φορολογικής σήμανσης από την έδρα της επιχείρησης στα επιμέρους οχήματα του στόλου της σε πραγματικό χρόνο.

Η λύση της Mobile Technology σχεδιάστηκε για τις εξειδικευμένες ανάγκες των εταιρειών που διανέμουν υγραέριο κίνησης και χρησιμοποιούν συστήματα φορολογικών μηχανισμών της Synthex.

Συνδυάζεται με προηγμένες υπηρεσίες υποστήριξης, όπως είναι η εξ’ αποστάσεως πρόσβαση στα φορητά τερματικά των χρηστών για τη διεκπεραίωση παραμετροποιήσεων, κατόπιν αιτήματος.

Η ολοκληρωμένη λύση «Τιμολόγησης Επί Βυτίου με απομακρυσμένη χρήση Φορολογικού Μηχανισμού» της Mobile Technology ήδη χρησιμοποιείται από μεγάλες εταιρείες του κλάδου που χρησιμοποιούν εξοπλισμό της Intermec.

Η λύση λειτουργεί σε Windows 10 & Windows Mobile, ενώ στα προσεχή σχέδια της Mobile Technology βρίσκεται η ανάπτυξη έκδοσης σε Android.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο