ΑρχικήLOGISTICSΑειφόρος ενέργεια και συσκευασία: Συνέδριο της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics στις 24/9

Αειφόρος ενέργεια και συσκευασία: Συνέδριο της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics στις 24/9

Οι σημαντικές ευκαιρίες και δυνατότητες αξιοποίησης της αειφόρου ενέργειας από την ψυχρή και την εφοδιαστική αλυσίδα συνολικότερα και η κατακόρυφα  αυξανόμενη σημασία  της συσκευασίας είναι τα βασικά θέματα του επίκαιρου επιχειρηματικού – επιστημονικού συνεδρίου που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, στις  24 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Intercontinental, με τη συμμετοχή του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης – ΕΚΕΤΑ/ΙΔΕΠ.

Με την καθαρή ενέργεια και την ενεργειακή εξοικονόμηση να αποτελούν πλέον τις βασικές στρατηγικές προτεραιότητες σε εθνικό επίπεδο, η εκδήλωση θα προσφέρει  πρακτικές λύσεις σε ερωτήματα που επηρεάζουν την καθημερινή λειτουργία και ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων κυρίως της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας και της βιομηχανίας τροφίμων, αλλά και άλλων επιχειρηματικών τομέων.

Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα το υψηλό κόστος ενέργειας και να μετατραπεί από πρόκληση σε ευκαιρία είναι ένα από τα πλέον επίκαιρα ερωτήματα που θα απαντηθούν.

Παράλληλα, το συνέδριο θα ασχοληθεί και με τον ειδικό ρόλο της συσκευασίας και του σωστού σχεδιασμού των προϊόντων  για την αύξηση  της αποτελεσματικότητας της αλυσίδας αξίας των τροφίμων.

Ειδικοί  επιστήμονες, αρμόδια στελέχη από πλευράς Πολιτείας, εκπρόσωποι της Εφοδιαστικής Αλυσίδας , της βιομηχανίας τροφίμων, αλλά και εμπορικών επιχειρήσεων θα παρουσιάσουν στο άμεσο ενδιαφερόμενο κοινό τις πλέον επίκαιρες εξελίξεις και δυνατότητες, όπως επίσης και case studies για τα προαναφερθέντα θέματα.

Οι επιμέρους θεματικές ενότητες της εκδήλωσης έχουν ως εξής:

-Πιστοποιητικά CO2, εξωστρέφεια, Πράσινη Εφοδιαστική,

-Εξοικονόμηση ενέργειας, Έξυπνα συστήματα, χρηματοδότηση,

-City Logistics και Ηλεκτροκίνηση,

-Συσκευασία και σωστός σχεδιασμός  προϊόντος : Μία αναγκαία προϋπόθεση.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο