ΑρχικήLOGISTICSΑνακοινώθηκε το θέμα του 2ου ετήσιου Διαγωνισμού Μεταφορών ΕΕΣΥΜ «Δημήτριος Τσαμπούλας»

Ανακοινώθηκε το θέμα του 2ου ετήσιου Διαγωνισμού Μεταφορών ΕΕΣΥΜ «Δημήτριος Τσαμπούλας»

Ανακοινώθηκε το θέμα του διαγωνισμού για το 2ο Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας», του ακαδημαϊκού έτους 2017 – 2018, ενώ η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Αδαμαντιάδη, πρόεδρο του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών, το θέμα του νέου διαγωνισμού έχει ως εξής: «Πρόταση Ανάπτυξης ενός Στρατηγικού Δικτύου Νησιωτικών Συνδέσεων (ΣΔΝΣ) με Περιφερειακούς Συγκοινωνιακούς Κόμβους (ΠΣΚ) και συνεργασία κομβικών γραμμών και ακτινικών συνδέσεων (Hub and Spoke) και το συνδυασμό μεταφορικών μέσων».

Να σημειωθεί ότι το Βραβείο για το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018 αποτελεί χορηγία του Επιμελητηρίου Λέσβου.

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός για το Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» γίνεται σε πανελλήνια κλίμακα μεταξύ φοιτητών και νέων αποφοίτων ελληνικών Πανεπιστημίων που διαθέτουν Τομέα ή Κατεύθυνση Μεταφορών και θεσμοθετήθηκε το έτος 2016 προς τιμή του εκλιπόντος καθηγητή ΕΜΠ και στενού συνεργάτη του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. και των ελληνικών Επιμελητηρίων για το πολυετές έργο και την προσφορά του στις ελληνικές μεταφορές. Η επιλογή του θέματος γίνεται κατ’ έτος και το Βραβείο στηρίζεται, εκτός από τον Ε.Ε.ΣΥ.Μ., και από την ΚΕΕΕ, το ΕΜΠ, άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα και Επιμελητήρια.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο