ΑρχικήLOGISTICS«Διοικώ ή Διοικούμαι;». Το νέο βιβλίο του προέδρου της EEL Νίκου Ροδόπουλου

«Διοικώ ή Διοικούμαι;». Το νέο βιβλίο του προέδρου της EEL Νίκου Ροδόπουλου

Πραγματοποιήθηκε χθες στον συνεδριακό χώρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά η παρουσίαση του βιβλίου του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της OnLine Data και Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, Νικόλαου Ροδόπουλου, «Διοικώ ή Διοικούμαι;».

Κεντρικοί ομιλητές της παρουσίασης ήταν οι κκ. Δημήτρης Βέργαδος, Διευθυντής Τομέα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του ΣΕΒ, Παντελής Κούκος, τ. Πρόεδρος ΣΕΣΜΑ, Μέλος ExCo Feaco –Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ, Γιάννης Περλεπές, Γενικός Διευθυντής εφημερίδας «Η Ναυτεμπορική» και ο Χρήστος Ζαρίφης, Δημοσιογράφος, Εκδότης των Market Leader/ Logistics Leader. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η επικοινωνιολόγος Κατερίνα Λαδοπούλου.

Το «Διοικώ ή Διοικούμαι;» είναι ένα βιβλίο για τη διοίκηση και την επιχειρηματικότητα με χρήσιμες συμβουλές για τους μάνατζερς και τους αυριανούς επικεφαλής επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρεται στην περίληψη του βιβλίου: «Ο ορθολογικός συσχετισμός της δύναμης, της ευφυΐας και της προσαρμοστικότητας είναι τρεις βασικοί παράγοντες που  κατ’ ελάχιστον δημιουργούν ένα ισχυρό προβάδισμα στην εδραίωση της επιχειρηματικής βιωσιμότητας και, ταυτόχρονα, εφαλτήριο αναπτυξιακής πορείας.

Η Ελλάδα, από το 2012 και μετά, βιώνει μια τεράστια οικονομική κρίση και ύφεση. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής η επιχειρηματικότητα προσπαθεί να δημιουργήσει ένα μέτωπο αντιμετώπισης και αντίδρασης.

Η τάξη που  πλήττεται κυρίως είναι η μικρομεσαία. Η κρίση τελικά έχει στόχο και αναμφισβήτητα είναι εξαιρετικά δύσκολο το έργο της επιβίωσης των στοχευόμενων».

Το «Διοικώ ή Διοικούμαι;» διατίθεται κατόπιν παραγγελίας στο email: nrodopoulos@outlook.com ή τηλεφωνικά στο 210 97 00 230 (κα Σταυρούλα Πατρινέλη).

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο