ΑρχικήLOGISTICSΕθνικό στόχο χαρακτήρισε την αύξηση των εξαγωγών ο υπουργός Ανάπτυξης. Συνάντηση με ΠΣΕ

Εθνικό στόχο χαρακτήρισε την αύξηση των εξαγωγών ο υπουργός Ανάπτυξης. Συνάντηση με ΠΣΕ

Εθνικό στόχο χαρακτήρισε την αύξηση των εξαγωγών ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μετά την συνάντηση που είχε με τον ΠΣΕ.

Από την πλευρά του, ο Σύνδεσμος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έκβαση της συνάντησης και τις ενέργειες που δρομολογεί το υπουργείο για την ενίσχυση των εξαγωγών.

Ειδικότερα, μετά τη συνάντηση ο κ. Αδ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Είχαμε σήμερα την πρώτη μας επίσημη θεσμική συνάντηση στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων. Η στενή συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων αποτελεί πρώτη πολιτική προτεραιότητα.

Είναι απόλυτος εθνικός στόχος η αύξηση των εξαγωγών και όλα τα εργαλεία που έχει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στη διάθεσή του θα διατεθούν προς τους εξαγωγείς της χώρας για να κάνουν τη δουλειά τους ευκολότερα. Έχουν κάνει πολλά πράγματα μόνοι τους, καιρός είναι τώρα να τους βοηθήσει όσο μπορεί η ελληνική Πολιτεία».

Από την πλευρά της, η κα. Χ. Σακελλαρίδη δήλωσε: «Είχαμε τη χαρά να επισκεφτούμε τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Είναι πάρα πολύ καταρτισμένος και έχει ένα μεγάλο προτέρημα που είναι σπάνιο για όσους ασχολούνται με την πολιτική.

Σου λέει αν αυτό που θέλεις γίνεται ή δεν γίνεται. Και αν γίνεται, αμέσως σου βρίσκει τον κατάλληλο άνθρωπο στον μηχανισμό. Έχουμε μείνει έκπληκτοι με τις γνώσεις του και την ταχύτητα του. Και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο