ΑρχικήLOGISTICSΗ DB Schenker συνδέει 38 χώρες, με ένα δίκτυο μεταφοράς συστημικών (γκρουπάζ) αποστολών

Η DB Schenker συνδέει 38 χώρες, με ένα δίκτυο μεταφοράς συστημικών (γκρουπάζ) αποστολών

Νέα προϊόντα οδικής μεταφοράς και οργάνωσης του δικτύου, τα οποία συνδέουν όλη την Ευρώπη, με 430 υποκαταστήματα της DB Schenker, σε 38 ευρωπαϊκές χώρες, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ειδικότερα, η DB Schenker ενίσχυσε περαιτέρω το ευρωπαϊκό δίκτυο των χερσαίων μεταφορών της, εισάγοντας δύο νέα πανευρωπαϊκά προϊόντα για τις συστημικές εμπορευματικές μεταφορές (System Freight).

Με άμεση ισχύ, όλα τα ευρωπαϊκά επιχειρηματικά κέντρα συνδέονται τώρα μεταξύ τους, μέσω καθημερινών ανταποκρίσεων.

Αυτό θα επιτρέψει την ταχύτερη διανομή των εμπορευμάτων και, κατά συνέπεια, μεγαλύτερη ευελιξία στην παραγωγική διαδικασία των ευρωπαϊκών εταιρειών. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν πλέον να επιλέξουν μεταξύ δύο εύχρηστων προϊόντων, τα οποία είναι τυποποιημένα σε όλη την Ευρώπη: Το DB SCHENKER system και το DB SCHENKER systempremium.

“Το DB SCHENKER system είναι η καλύτερη λύση, εάν οι εταιρείες επιθυμούν να μεταφέρουν τα εμπορεύματα τους γρήγορα και με υψηλή αξιοπιστία σε όλη την Ευρώπη. Είναι το νέο μας τυποποιημένο προϊόν “, λέει ο Christian Drenthen, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Διευθυντής Χερσαίων Μεταφορών της DB Schenker.

“Εάν η ταχύτητα είναι ζωτικής σημασίας, το DB SCHENKER system premium είναι η νέα λύση για τις ευρωπαϊκές εταιρείες: Οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το ταχύτερο οδικό δίκτυο και να επωφελούνται από την αξιοπιστία της κορυφαίας εταιρείας στο χώρο της οδικής μεταφοράς – με εγγύηση εκτέλεσης έργου!”

Επιπλέον, η νέα εγκατάσταση δικτύου, η οποία συνδέει άψογα τα υπάρχοντα 430 κέντρα οδικής μεταφοράς της DB Schenker σε 38 ευρωπαϊκές χώρες, με ένα υπερσύγχρονο σύστημα παραγωγής, έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί την αυξανόμενη ζήτηση για διασυνοριακές αποστολές.

Ως εκ τούτου, θα μειωθεί σημαντικά ο χρόνος ανταπόκρισης μεταξύ μεγάλων ευρωπαϊκών επιχειρηματικών κέντρων.

“Δημιουργούμε μια Ευρώπη, χωρίς σύνορα για τις εμπορευματικές μεταφορές, σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από μια όλο και περισσότερο συνδεδεμένη ευρωπαϊκή οικονομία με αυξανόμενες just-in-time απαιτήσεις παραγωγής”, λέει ο Christian Drenthen.

“Είμαστε ικανοποιημένοι που οι ταχύτεροι χρόνοι μας επιτρέπουν να συμβάλουμε σημαντικά στην αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των πελατών μας”.

300.000 αποστολές ανά ημέρα για τις ευρωπαϊκές εταιρείες

Ο ολοκληρωμένος φορέας παροχής υπηρεσιών μεταφοράς και logistics έχει δημιουργήσει καθημερινές συνδέσεις δρομολογίων με όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις μεταξύ τους.

Με την ιδιότητά της, ως ο μεγαλύτερος φορέας παροχής υπηρεσιών χερσαίων μεταφορών, η DB Schenker είναι σε θέση να συνδυάζει και να ενοποιεί τις αποστολές εμπορευμάτων, και η χρήση μιας νέας στρατηγικής κόμβου και δίνει επίσης τη δυνατότητα στην εταιρεία να μειώσει σημαντικά τους χρόνους μεταφοράς και ως εκ τούτου τις εκπομπές CO2.

Περισσότεροι από 20.000 εργαζόμενοι στο νέο πανευρωπαϊκό δίκτυο groupage βοηθούν τις επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη στις εμπορικές αναταλλαγές τους. Αυτοί οι εργαζόμενοι διαχειρίζονται περισσότερες από 300.000 αποστολές ανά ημέρα και 30.000 συνδέσεις δρομολογίων την εβδομάδα στην Ευρώπη.

Χάρη στην υπερσύγχρονη τεχνολογία εντοπισμού (tracking) , η θέση της κάθε αποστολής μπορεί επίσης να παρακολουθείται από οποιοδήποτε μέρος ανά πάσα στιγμή.

System Freight

Στα logistics, το System Freight αναφέρεται σε όλα τα εμπορεύματα που μπορούν να φορτωθούν ως μεμονωμένα κομμάτια – π.χ. κουτιά, κιβώτια, παλέτες φορτωμένες με μηχανήματα ή εξαρτήματα εργοστασίου; καλώδια, χαρτιά, ρολά λαμαρίνας, τροχούς και βαρέλια.

Το δίκτυο της δρομολόγησης αποστολών και κόμβων της DB Schenker εκτείνεται σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο, που σημαίνει ότι η χωρητικότητα σε όλα τα οχήματα μπορεί να καλυφθεί πλήρως και με τον πιο παραγωγικό τρόπο.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο