ΑρχικήLOGISTICSΜεγάλη διάκριση για την PTL: Πιστοποιήθηκε με ISO 39001 και ISO 9001

Μεγάλη διάκριση για την PTL: Πιστοποιήθηκε με ISO 39001 και ISO 9001

Έμπρακτη απόδειξη της συστηματικής εφαρμογής των πλέον αυστηρών προϋποθέσεων στην τήρηση των κανόνων της οδικής ασφάλειας, από την PTL, αποτελεί η πιστοποίησή της κατά το διεθνές πρότυπο ISO 39001:2012 από την TUV Hellas (TUV Nord).

Ο ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης, κατά την επιθεώρηση που πραγματοποίησε στον στόλο φορτηγών και στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Άρτα, το διήμερο 6-7 Φεβρουαρίου 2017, διαπίστωσε τη συμμόρφωση της PTL στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου προτύπου, που έχει διεθνή αναγνώριση, και την ανάπτυξη ενός αξιόπιστου Συστήματος Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας. Παράλληλα, η PTL πιστοποιήθηκε για το πρότυπο Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015.

«Η πιστοποίησή μας με το ISO 39001 είναι η επίσημη αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειάς μας για την προστασία των οδηγών μας, των πολιτών, του περιβάλλοντος αλλά των εμπορευμάτων των πελατών μας», δήλωσε ο  Διευθύνων Σύμβουλος της PTL κ. Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, προσθέτοντας:

«Συνεχίζουμε δυναμικά την ανάπτυξη της εταιρείας μας μέσα σ’ ένα προδιαγεγραμμένο πλαίσιο υψηλής ποιότητας υπηρεσιών όπως δείχνει και η πιστοποίησή μας με το ISO 9001:2015, έχοντας τη συμβουλευτική υποστήριξη του Supply Chain Institute και της Planning».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο