ΑρχικήLOGISTICSΜετά την ολοκλήρωση του Orphee Beinoglou Logistics Park, ο Όμιλος Βεϊνόγλου δημιουργεί νέες αποθήκες για e-commerce πελάτες

Μετά την ολοκλήρωση του Orphee Beinoglou Logistics Park, ο Όμιλος Βεϊνόγλου δημιουργεί νέες αποθήκες για e-commerce πελάτες

Μετά την ολοκλήρωση του Orphee Beinoglou Logistics Park, συνολικής επιφάνειας 45.000 τ.μ. που κατασκεύασε η ολλανδική εταρεία Ten Brinke στην Ελευσίνα, ο Όμιλος Βεϊνόγλου προχωρά στη δημιουργία ενός νέου Logistics Park 25.000 τ.μ για τη συγκέντρωση e-commerce πελατών, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του metaforespress.gr.

Του Φώτη Φωτεινού 

To νέο Logistics Park θα είναι 24ωρης λειτουργίας και ειδικά σχεδιασμένο για την κάλυψη αναγκών των εταιρειών διαδικτυακών πωλήσεων.

Το 2019, ο Όμιλος Βεϊνόγλου εισήλθε στην αγορά των ταχυμεταφορών, με την εξαγορά μετοχικού πακέτου της εταιρείας Easy Mail, η οποία έχει αυτοτελή παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο.

Με την κίνηση αυτή, ο Όμιλος, όπως αναφέρουν στελέχη του, έχει τη δυνατότητα να παρέχει ολιστικές υπηρεσίες στην εφοδιαστική αλυσίδα των πελατών του, διαθέτοντας υπηρεσίες διεθνών μεταφορών, διαχείρισης αποθηκών και διανομής και courier.

Εγκαινιάστηκε το Orphee Beinoglou Logistics Park

Ο Όμιλος Βεϊνόγλου, εγκαινιάζοντας το Orphee Beinoglou Logistics Park, ολοκλήρωσε ένα 2ετές επενδυτικό πλάνο.

Το ολοκαίνουργιο Orphee Beinoglou Logistics Park (σχετικό video) είναι συνολικής επιφάνειας 45.000 τ.μ. και κατασκευάστηκε από την εταιρεία Ten Brinke.

Η Ορφεύς Βεινόγλου έχει την πλήρη διαχείριση τριών ξεχωριστών εγκαταστάσεων, η μια εκ των οποίων είναι της Public, με επιφάνεια 23.000 τ.μ.

Όπως υποστηρίζουν στελέχη του Ομίλου, οι ομάδες Logistics OB και Public έχουν σχεδιάσει καινοτόμες εφαρμογές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών e-commerce, με πολύ εξειδικευμένες τεχνολογίες 3PL για την βελτίωση της εμπειρίας του τελικού καταναλωτή, αλλά και για την βέλτιστη ανατροφοδοσία των καταστημάτων της γνωστής εμπορικής αλυσίδας, αναλαμβάνοντας, όχι μόνο την τελική παράδοση στον πελάτη (last mile), αλλά και την overnight διασύνδεση όλων των καταστημάτων της Public πανελλαδικά.

Συνολικά, η ΟΒ διαχειρίζεται στην Ελλάδα 8 κέντρα Logistics και Transportation Hubs, 140.000 τ.μ. με παρουσία στην Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Τα κέντρα διανομής και αποθήκευσης διανέμουν δρομολογούν περισσότερα από 300 δρομολόγια τελικής παράδοσης (last mile) ημερησίως και περισσότερα από 30 δρομολόγια τροφοδοσίας – διασύνδεσης δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

Συνολικά, ο Όμιλος Βεϊνόγλου, με την επωνυμία Orphee Beinoglou – Orbit – Orbit Group, με παρουσία στη Βουλγαρία, Ρουμανία, Βόρεια Μακεδονία , Κόσσοβο και Σερβία ξεπερνάει σε υπηρεσίες logistics τα 180.000 τετραγωνικά μέτρα και 1.200 άτομα προσωπικό.

Μάλιστα, το 80% των εγκαταστάσεων που διαχειρίζεται η ΟΒ είναι ιδιόκτητα, μετά από επενδύσεις σε ακίνητα – εξειδικευμένα στα logistics.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Σχόλια
  • Ως επίσης στην Κύπρο από το 1982 και στον Λιβανο.

    23 Φεβρουαρίου, 2021

Αφήστε ένα σχόλιο