ΑρχικήLOGISTICSOι δράσεις της ΕΕΒΨ για το 2020. Φωτογραφίες από την επετειακή εκδήλωση

Oι δράσεις της ΕΕΒΨ για το 2020. Φωτογραφίες από την επετειακή εκδήλωση

Με συμμετοχή στελεχών των υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υποδομών και Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, φορέων του κλάδου των Logistics και περισσότερων από 90 επιχειρήσεων του ευρύτερου επιχειρηματικού χώρου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Βιομηχανίας Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ).

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του o Αναστάσιος Μητιακούδης διευθυντής Γενικής Διεύθυνσης Βιομηχανίας και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «τα cold logistics έχουν προτεραιότητα στη χρηματοδότηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και μας απασχολεί ο εκσυγχρονισμός της λειτουργίας των επιχειρήσεων, με αξιοποίηση κάθε δυνατού μέσου που παρέχει σήμερα η Πολιτεία, αλλά και η ιδιωτική αγορά».

Συμμετείχε επίσης ο Βασίλης Λιόγκας εκπρόσωπος από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στην συνέχεια, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του 2019 και η έναρξη των μαθημάτων του προγράμματος «Κατάρτιση και Πιστοποίηση 1200 εργαζομένων στον κλάδο της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας» το β’ 15νθήμερο του Μαρτίου.

Στους στόχους του 2020, κυριαρχεί πέραν της 3ης Πανελλήνιας Έρευνας για τα Ψυχόμενα Logistics και της έναρξης των εργασιών του Cluster, η αποστολή της Ελληνικής υποψηφιότητας μέσω του συνδέσμου για νέους έως 34 χρόνων, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας «2020 GCCA Europe Future Leader Award», ο οποίος θα διεξαχθεί από την Global Cold Chain Alliance  στις 18-20 Μαρτίου στο Ρότερνταμ.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε η διοργάνωση δυο συνεδρίων «Αλεξανδρούπολη Ιούνιος 2020» και «Κρήτη Οκτώβριος 2020».

Τέλος, το φλουρί κέρδισε ο Κωνσταντίνος Χανιώτης με ένα διήμερο στο Grand Vytina Hotel και οι Χατζημανωλάκης Μιλτιάδης και Μανιατογιάννης Νικόλας με μία συμμετοχή υψηλής γευσιγνωσίας στο Glub των Gastronomads.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο