ΑρχικήLOGISTICSΠιστοποιητικά για την Υγεία και Ασφάλεια της Εργασίας και την Οδική Ασφάλεια στην DHL Express από την TÜV HELLAS

Πιστοποιητικά για την Υγεία και Ασφάλεια της Εργασίας και την Οδική Ασφάλεια στην DHL Express από την TÜV HELLAS

Διαπιστευμένα πιστοποιητικά ISO 45001:2018 για την Υγεία και Ασφάλεια της Εργασίας και  ISO 39001:2012 για την Οδική Ασφάλεια απένειμε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) στην DHL Express Hellas.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «Μέσω της πιστοποίησης των Συστημάτων που εφαρμόζει, η DHL Express αποδεικνύει τη δεδομένη πρωτοπορία και εξειδίκευσή της σε θέματα διαχείρισης της Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων της.

Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει την ευαισθητοποίησή της σε θέματα που αφορούν στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο που εδώ και χρόνια την έχει κατατάξει πρώτη στην προτίμησή του όσον αφορά τη μεταφορά εγγράφων και δεμάτων.

Σημειώνεται ότι τόσο το Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας όσο και της Οδικής Ασφάλειας που εφαρμόζει η DHL Express εστιάζουν κυρίως στην αναγνώριση και αντιμετώπιση των επαγγελματικών κινδύνων στην καθημερινή λειτουργία της εταιρείας στο σύνολο των εγκαταστάσεων της ανά την Ελλάδα, και κατά την διαλογή των φακέλων και των δεμάτων, όσο και κατά την διανομή τους πανελλαδικά».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο