ΑρχικήLOGISTICSH Join Cargo επεκτείνει τις υπηρεσίες της. Εφαρμογή για διανομές

H Join Cargo επεκτείνει τις υπηρεσίες της. Εφαρμογή για διανομές

Επετειακή εκδήλωση, στην οικία του Ολλανδού πρέσβη, πραγματοποίησε η Join Cargo. Η Join Cargo, η οποία ξεκίνησε ως μια start up εταιρεία, με τη βοήθεια του Orange Grove, αποτελεί διαδικτυακή πλατφόρμα μεταφορών, που φέρνει σε επαφή εταιρείες και μεταφορείς, με στόχο τη βέλτιστη και αποδοτικότερη διεξαγωγή δρομολογίων.

Επιδίωξη της πλατφόρμας αποτελεί η μη κυκλοφορία άδειων φορτηγών στους δρόμους. Μάλιστα, σύμφωνα με την διευθύνουσα σύμβουλο Ρωξάνη Κουτσολούκα, το 40% των φορτηγών στην Ελλάδα κυκλοφορεί άδειο, έναντι 25% στην Ευρώπη.

Αυτό που διαφοροποιεί την Join Cargo, σύμφωνα με την κα. Κουτσολούκα, έγκειται στο γεγονός ότι η όλη διαδικασία βασίζεται στην πληρωμή βάσει φορτίου προς μεταφορά και όχι διαδρομής. Αυτό δίνει στους μεταφορείς, περιθώριο να βγάζουν μεγαλύτερο κέρδος στα δρομολόγια που ήδη διεξάγουν.

«Ο μεταφορέας, με πολύ εύκολο τρόπο, κοινοποιεί τη διαθεσιμότητα, τα δρομολόγια και τον τιμοκατάλογό του. Εμείς δεν «παρεμβαίνουμε» στις τιμές, δεν γίνονται διαπραγματεύσεις», αναφέρει η δ.σ. της εταιρείας, η οποία στην εν λόγω εκδήλωση προανήγγειλε επέκταση υπηρεσιών, ήτοι την εφαρμογή για διανομές.

Έως σήμερα, η Join Cargo παρέχει αναζήτηση δρομολογίου από ένα σημείο στο άλλο, οσονούπω θα παρέχεται η δυνατότητα διανομών.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο