ΑρχικήMMMΑντιπαράθεση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας με τα ταξί της περιοχής

Αντιπαράθεση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας με τα ταξί της περιοχής

Στα άκρα είναι διατεθειμένοι να φτάσουν οι ιδιοκτήτες λεωφορείων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, αναφορικά με την υποκλοπή, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, μεταφορικού έργου αρμοδιότητάς τους, από ταξιτζήδες της περιοχής.

Για το λόγο αυτό, μάλιστα, από την Παρασκευή και επ’ αόριστον, θα παρατάξουν τα λεωφορεία τους στο ύψος του Ευήνου, ζητώντας από την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας εντατικοποίηση των ελέγχων.

Η διαδρομή πραγματοποιείται από τους ταξιτζήδες, όπως καταγγέλλουν τα ΚΤΕΛ, άνευ λειτουργίας ταξιμέτρου. Το κόμιστρο είναι 35 ευρώ/ άτομο, κάτι που σημαίνει ότι με έναν πρόχειρο υπολογισμό, κάθε ταξί κερδίζει περίπου 130 ευρώ ανά διαδρομή, ήτοι 260 ευρώ την ημέρα, διότι δε συνηθίζουν να εκτελούν δρομολόγια, εάν δεν είναι πλήρη τα οχήματα, ήτοι με τέσσερις άσχετους μεταξύ τους επιβάτες.

Τα ΚΤΕΛ, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, υφίστανται τεράστια ζημιά, διότι η μόνη κερδοφόρα γραμμή που εκτελούν είναι το δρομολόγιο Αγρίνιο – Μεσολόγγι – Αθήνα. Καθημερινά όμως χάνουν τεράστια ποσά εσόδων, ένεκα της δράσης των ταξί.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο