ΑρχικήMMMΗ ΓΕΠΟΕΤ συναντήθηκε με τον υφ. Μεταφορών. Θετικά τα μηνύματα για τον τουρισμό του 2017

Η ΓΕΠΟΕΤ συναντήθηκε με τον υφ. Μεταφορών. Θετικά τα μηνύματα για τον τουρισμό του 2017

Συνάντηση πρώτης γνωριμίας και εργασίας με τον νέο υφυπουργό Μεταφορών κ. Νίκο Μαυραγάνη πραγματοποίησε το Προεδρείο της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, στο γραφείο του.

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο όλα τα εκκρεμή θέματα του κλάδου των τουριστικών λεωφορείων, των διεθνών τακτικών λεωφορειακών γραμμών και των οδικών επιβατικών μεταφορών εν γένει σε επίπεδο χώρας, καθώς και πρωτοβουλιών που το υπουργείο θα πρέπει να αναλάβει για την αποτελεσματική ρύθμιση και την βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου.

Η ΓΕΠΟΕΤ μετέφερε στον νέο υφυπουργό τα πρώτα θετικά μηνύματα που εκπέμπουν οι αγορές του εξωτερικού για την τουριστική περίοδο του 2017 που έχει ήδη ξεκινήσει και την ανάγκη ενίσχυσης του περιηγητικού τουρισμού, καθώς είναι ο πιο προσοδοφόρος τόσο για την Πολιτεία όσο και για τις τοπικές κοινωνίες που εμπλέκονται.

Η Ομοσπονδία επαναβεβαίωσε την πρόθεση του κλάδου των τουριστικών γραφείων και τουριστικών λεωφορείων να στηρίξει κάθε εθνική προσπάθεια για τη διεύρυνση του περιεχομένου και της διάρκειας του τουριστικού προϊόντος της χώρας και να συμβάλλει με την παροχή καινοτόμων, ποιοτικών και εξαιρετικά ανταγωνιστικών από πλευράς κόστους υπηρεσιών μεταφορών στο εγχώριο και διεθνές επιβατικό κοινό και στους μαθητές των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της χώρας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο