ΑρχικήMMMΛόγω τηλεματικής, ο ΟΑΣΑ αύξησε τα έσοδα Αυγούστου – Σεπτεμβρίου κατά 1,1 εκατ.

Λόγω τηλεματικής, ο ΟΑΣΑ αύξησε τα έσοδα Αυγούστου – Σεπτεμβρίου κατά 1,1 εκατ.

Αυξημένες ήταν οι εισπράξεις του ομίλου ΟΑΣΑ, τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, σε σχέση με το αντίστοιχο δίμηνο του 2015, λόγω της εφαρμογής του συστήματος τηλεματικής, που έδωσε ώθηση στην πώληση καρτών και εισιτηρίων.

Ειδικότερα, ο μήνας Αύγουστος παρουσίασε αύξηση των εισπράξεων κατά 5%, που οφείλεται κυρίως στην αύξηση των πωλήσεων καρτών απεριορίστων διαδρομών κατά 10%. Αντίστοιχα, η αύξηση των εισπράξεων το μήνα Σεπτέμβριο έφτασε το 3%, που οφείλεται κυρίως στην αύξηση πωλήσεων εισιτηρίων, η οποία ξεπέρασε το 5%. Η συνολική αύξηση των εσόδων του διμήνου ανέρχεται σε 1,1 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ Ιωάννης Σκουμπούρης, «η αύξηση των εσόδων το δίμηνο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου οφείλεται, κατά μεγάλο ποσοστό, στην αναβάθμιση των προσφερόμενων συγκοινωνιακών υπηρεσιών, με την εφαρμογή της τηλεματικής στα λεωφορεία και τρόλεϊ, που έτυχε θερμής υποδοχής από το επιβατικό κοινό.

Ο κόσμος δείχνει εμπιστοσύνη στο νέο σύστημα και το εντάσσει στην καθημερινότητά του και αυτό αντικατοπτρίζεται, μέσω της αύξησης των καρτών απεριορίστων διαδρομών.

Η επικείμενη εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου από την αρχή του νέου έτους και η αναδιάρθρωση των λεωφορειακών γραμμών θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες, από τον Όμιλο ΟΑΣΑ, υπηρεσίες».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο