ΑρχικήMMMΠάνω από 100 νέα τραμ θα παραλάβει, εντός του έτους, η Μόσχα

Πάνω από 100 νέα τραμ θα παραλάβει, εντός του έτους, η Μόσχα

Η Μόσχα θα παραλάβει συνολικά 109 νέα τραμ χαμηλού δαπέδου το 2021. Ήδη τα πρώτα τέσσερα τραμ Vityaz-M παραδόθηκαν στο αμαξοστάσιο Krasnopresnenskoe τον περασμένο Φεβρουάριο.

Κατασκευάστρια των νέων τραμ είναι η ρωσική PC Transport Systems LLC, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή ηλεκτρικών αστικών οχημάτων όπως τραμ, τρόλεϊ και ηλεκτρικά λεωφορεία.

Τα νέα οχήματα διαφέρουν από τα προηγούμενα μοντέλα, καθώς ο αριθμός των καθισμάτων φτάνει τα 70 (κατά 10 περισσότερα έναντι των προηγούμενων μοντέλων), έχουν φαρδύτερους διαδρόμους και θερμαινόμενες κουρτίνες στις πόρτες, καθώς και πιο ισχυρά και αθόρυβα σώματα κλιματισμού.

Επίσης, μπορούν να μεταφέρουν ποδήλατα, διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες και αισθητήρες για να παρακολουθούν την παρουσία επιβατών κοντά στις πόρτες, γεγονός που θα βελτιστοποιήσει τη λειτουργία της πόρτας εισόδους-εξόδου από τα τραμ.

Τα τραμ, που πρόκειται να παραδοθούν στο αμαξοστάσιο Krasnopresnenskoe, θα είναι τα πρώτα χαμηλού δαπέδου που θα δρομολογηθούν στη Μόσχα.

Η χωρητικότητά τους φτάνει τους 110 επιβάτες και διαθέτουν κατά 18% περισσότερες θέσεις σε σύγκριση με τα οχήματα προηγούμενης γενιάς.

Βάσω Βεγιάζη

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο