ΑρχικήMMMΣτα 11 ηλεκτρονικά εισιτήρια του ΟΑΣΑ το 1 δωρεάν: Τιμή 1,27 ευρώ ανά εισιτήριο

Στα 11 ηλεκτρονικά εισιτήρια του ΟΑΣΑ το 1 δωρεάν: Τιμή 1,27 ευρώ ανά εισιτήριο

Στην εφαρμογή κινήτρων, προκειμένου να ενισχυθεί η χρήση των ΜΜΜ, αλλά και να εξοικειωθεί το επιβατικό κοινό με το «Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου», προχωρά ο ΟΑΣΑ, ανακοινώνοντας τη διάθεση ενός εισιτηρίου δωρεάν, με την αγορά 10 +1 ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

Η εφαρμογή του εισιτηρίου 10+1 αφορά, τόσο το βασικό κόμιστρο των 1,40 ευρώ, όσο και το μειωμένο των 0,60 ευρώ.

Συνεπώς, η τιμή του απλού εισιτηρίου – εφόσον αγορασθούν 10 + 1 ηλεκτρονικά εισιτήρια – διαμορφώνεται στα 1,27 ευρώ ανά εισιτήριο και στα 0,54 ευρώ για το μειωμένο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ, κ. Ιωάννης Σκουμπούρης σημείωσε ότι «η πρωτοβουλία αυτή έχει έναν διττό χαρακτήρα.

Από τη μία πλευρά, κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την πλήρη μετάβαση στο ηλεκτρονικό εισιτήριο, με την παροχή κινήτρων στο επιβατικό κοινό για την εξοικείωσή του με τα μηχανήματα πώλησης, αλλά και την χρηστικότητα των εισιτηρίων.

Από την άλλη, υλοποιούμε μια πρωτοβουλία με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, από την στιγμή που παρέχουμε έκπτωση στο κόμιστρο μεταφοράς, δίδοντας παράλληλα επιπλέον κίνητρο στους πολίτες για χρήση των ΜΜΜ».

Υπενθυμίζεται ότι, με το ΑΣΣΚ, καταργείται σταδιακά το χάρτινο εισιτήριο, το οποίο αντικαθίσταται από την ATH.ENA Card (την «έξυπνη» ηλεκτρονική κάρτα) και το ATH.ENA Ticket (το «έξυπνο» ηλεκτρονικό εισιτήριο).

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο