ΑρχικήMMMΣυνάντηση Αδωνι Γεωργιάδη – ιδιοκτητών ΚΤΕΛ (ΠΟΑΥΣ). Στο επίκεντρο η χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ

Συνάντηση Αδωνι Γεωργιάδη – ιδιοκτητών ΚΤΕΛ (ΠΟΑΥΣ). Στο επίκεντρο η χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ

Με τον πρόεδρο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ), Σοφοκλή Φάτσιο και μέλη της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΣ), συναντήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε «συνάντησα τον πρόεδρο και την Ομοσπονδία Υπεραστικών και Αστικών Συγκοινωνιών Ελλάδος, για να συζητήσουμε πως θα μπορέσει το υπουργείο Ανάπτυξης μέσα από το ΕΣΠΑ, μέσα από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, αλλά και εν γένει από τους μηχανισμούς του, να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες προς τους επιβάτες και να εξασφαλίσει πολύ καλύτερες συνθήκες συγκοινωνιών, έτσι ώστε να μπορεί ο ελληνικός λαός να απολαμβάνει και στο μέλλον υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση. Καταλήξαμε και σε αποφάσεις, όπως παραδείγματος χάρη, την παράταση κατά ένα μήνα του σχετικού προγράμματος του ΕΣΠΑ που ήδη τρέχει, έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα ως προς τις συμμετοχές.

Ευελπιστούμε σε μία πολύ γόνιμη συνεργασία μεταξύ του κράτους και ενός κλάδου που προσφέρει πάρα πολλά στην εθνική οικονομία και στο επιβατικό κοινό».

Από την πλευρά του, ο κ. Φάτσιος υπογράμμισε ότι «είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε τον υπουργό, κύριο Γεωργιάδη, στον οποίο θέσαμε τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μας.

Η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και μας χαροποίησε το γεγονός ότι ο υπουργός ήταν πρόθυμος να ακούσει τα αιτήματά μας και να δώσει λύσεις».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο