ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΑισιόδοξος και για άλλες ιδιωτικές επενδύσεις στον Πειραιά ο Γ. Μώραλης

Αισιόδοξος και για άλλες ιδιωτικές επενδύσεις στον Πειραιά ο Γ. Μώραλης

«Ο Πειραιάς θα πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του προς τη θάλασσα, με άξονα το λιμάνι, τη ναυτιλία τον τουρισμό, την κρουαζιέρα – αλλά παράλληλα και με άλλες ιδιωτικές επενδύσεις, που είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν αυτήν της Cosco στην περιοχή», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης, όπως μετέδωσε το ΑΜΠΕ.

Ο κ. Μόραλης συμμετείχε, την Τετάρτη, στην συνεδρίαση του νέου ΔΣ του ΟΛΠ, μετά τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στην Cosco. Εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στα νέα μέλη και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι, παρά τις ενστάσεις και τις θεμιτές διαφορετικές απόψεις που υπήρξαν, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από το Ελληνικό Δημόσιο στην Cosco, και «οφείλουμε όλοι να κοιτάξουμε το μέλλον, να κοιτάξουμε το αύριο».

«Θεωρώ ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε το αύριο να είναι καλύτερο από το χθες ή από το σήμερα. Η δική μου παρουσία στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ, αποτελεί εκτός των άλλων, τον συνδετικό κρίκο της διοίκησης του λιμανιού με τις τοπικές κοινωνίες της περιοχής και ειδικότερα των πολιτών του δήμου Πειραιά, του οποίου τα τελευταία δύο χρόνια ηγούμαι», πρόσθεσε ο κ. Μώραλης.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο