ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΗ πιθανή εφαρμογή μέτρων περιορισμού της κίνησης με τα πλοία της ακτοπλοΐας στην ατζέντα Γ. Πλακιωτάκη – ΠΕΠΕΝ

Η πιθανή εφαρμογή μέτρων περιορισμού της κίνησης με τα πλοία της ακτοπλοΐας στην ατζέντα Γ. Πλακιωτάκη – ΠΕΠΕΝ

Με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Ε.Ν. (ΠΕΠΕΝ) Μανώλη Τσικαλάκη συναντήθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκης, συζητώντας για τα τρέχοντα θέματα που συνδέονται με τις επιπτώσεις που έχει επιφέρει στη ναυτιλία ο κορωνοιός.

Ο κ. Πλακιωτάκης ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Τσικαλάκη για τα μέτρα που λαμβάνει τόσο η κυβέρνηση, όσο και το υπουργείο για τον περιορισμό του φαινομένου της διασποράς του ιού, ενώ συζητήθηκε και το θέμα της πιθανής εφαρμογής μέτρων περιορισμού της κίνησης με τα πλοία της ακτοπλοΐας.

Ο κ. Πλακιωτάκης υπογράμμισε προς τον κ. Τσικαλάκη, ο οποίος πέραν της ΠΕΠΕΝ εκπροσωπεί και άλλα οκτώ ναυτεργατικά σωματεία της δύναμης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας ότι όποια μέτρα και αν ληφθούν θα λαμβάνουν υπόψη τους τόσο την ασφάλεια των ναυτικών, όσο και την διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.

Να σημειωθεί ότι, ο κ. Πλακιωτάκης αναμένεται να συναντηθεί και με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Ε.Ν. (ΠΕΝΕΝ) Αντώνη Νταλακογιώργο.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο