ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΕξελέγη και συγκροτήθηκε σε σώμα τo νέο διοικητικό συμβούλιο της HSW

Εξελέγη και συγκροτήθηκε σε σώμα τo νέο διοικητικό συμβούλιο της HSW

Κατά την ετήσια γενική συνέλευση της Hellenic Seaways, στην οποία παρευρέθησαν μέτοχοι που εκπροσωπούν το 96,22% του μετοχικού κεφαλαίου (Μinoan Lines και Τράπεζα Πειραιώς οι μεγαλομέτοχοι), εγκρίθηκαν, κατά πλειοψηφία, όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Παράλληλα, η ετήσια γενική συνέλευση εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με τριετή θητεία, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα και αποτελείται από τους εξής:

-Πρόεδρος: Κληρονόμος Κωνσταντίνος

-Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Αγαπητός Αντώνιος

-Β’ Αντιπρόεδρος: Παπαϊωάννου Γεώργιος

-Μέλη: Αγγελιδάκης Σταύρος, Βασιλοκωνσταντάκης Γεώργιος, Κληρίδης Τάκης, Κορρές Αλκιβιάδης-Ιωάννης, Λιακόπουλος Γεώργιος, Λοϊζίδης Κωνσταντίνος, Σαρλής Μιχαήλ, Στεριώτη – Καλλίτση Θεανώ.

Ο κ. Αντώνης Αγαπητός, Διευθύνων Σύμβουλος, μετά την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, δήλωσε: “Ευχαριστώ όλους τους μετόχους που παρέστησαν στη Γενική Συνέλευση και επιβεβαίωσαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στην Εταιρεία και τη διοίκηση.

Συγχαίρω και καλωσορίζω τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη του τραπεζικού και ναυτιλιακού χώρου. Μαζί θα συνεχίσουμε την ανοδική πλέον πορεία της HELLENIC SEAWAYS”.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο