ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΕυκαιρίες στα λιμάνια Ηγουμενίτσας, Πάτρας και Ηρακλείου «βλέπει» ο Ιταλός ιδιοκτήτης των Μινωικών Γραμμών

Ευκαιρίες στα λιμάνια Ηγουμενίτσας, Πάτρας και Ηρακλείου «βλέπει» ο Ιταλός ιδιοκτήτης των Μινωικών Γραμμών

Επενδυτικές ευκαιρίες στα λιμάνια Ηγουμενίτσας, Πάτρας και Ηρακλείου «βλέπει» ο Ιταλός ιδιοκτήτης των Μινωικών Γραμμών, Εμάνουελ Γκριμάλντι.

Ο Ιταλός εφοπλιστής, μιλώντας στο 23ο συνέδριο του Ομίλου Γκριμάλντι «From land to sea», έκανε λόγο για επενδυτικές ευκαιρίες στα λιμάνια Ηγουμενίτσας, Πάτρας και Ηρακλείου, στα οποία δραστηριοποιείται ο Όμιλος και μέσω των Μινωικών Γραμμών.

«Ενδιαφερόμαστε για τα logistics σε αυτά τα λιμάνια και για τις μεταφορές από αυτά τα λιμάνια. Αυτά ναι, είναι ευκαιρίες που θα εκμεταλλευτούμε. Άλλωστε οι επιχειρηματικές δραστηριότητες που έχουμε στην Ελλάδα είναι λίγες, συγκριτικά με το μέγεθος του Ομίλου μας. Άρα μπορούμε να επεκταθούμε», σημείωσε.

Μάλιστα, ο κ. Γκριμάλντι ανέφερε ότι συναντήθηκε με τον νέο υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «ικανό πολιτικό» και τον ενημέρωσε για την διάθεση του Ομίλου να επενδύσει περαιτέρω στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι τα λιμάνια Ηγουμενίτσας, Πάτρας και Ηρακλείου βρίσκονται στα 10 περιφερειακά λιμάνια που θα αξιοποιήσει το ΤΑΙΠΕΔ, μέσω διαφόρων μεθόδων, όπως της πώλησης πλειοψηφικού ποσοστού μετοχών ή παραχώρησης επιμέρους δραστηριοτήτων.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο