ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΗ ΕΛΙΜΕ διοργάνωσε ημερίδα για το νέο κανονισμό της ΕΕ, σχετικά με τις λιμενικές υπηρεσίες

Η ΕΛΙΜΕ διοργάνωσε ημερίδα για το νέο κανονισμό της ΕΕ, σχετικά με τις λιμενικές υπηρεσίες

Πραγματοποιήθηκε χθες, από την Ένωση Λιμένων Ελλάδος, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ο.Λ.Π. Α.Ε., ημερίδα με θέμα το νέο Κανονισμό της Ε.Ε. “Θέσπιση πλαισίου που αφορά την παροχή λιμενικών υπηρεσιών και κοινών κανόνων για τη χρηματοοικονομική διαφάνεια των λιμένων”.

Στην Ημερίδα παραβρέθηκαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Γ. Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστος Λαμπρίδης, Πρόεδροι και στελέχη των Οργανισμών Λιμένων Α.Ε. και Λιμενικών Ταμείων καθώς και στελέχη των Φορέων της Λιμενικής Βιομηχανίας.

Ομιλητές στην Ημερίδα ήταν οι κ.κ. Δημήτρης Θεολογίτης και Κων/νος Ρήγας εκπρόσωποι της EU-DG MOVE και ο κ. Δημήτρης Μακρής, Δ/νων Σύμβουλος της Ο.Λ.Θ. Α.Ε. και Α΄ Αντιπρόεδρος της Ε.ΛΙΜ.Ε.

Στην ημερίδα αναπτύχθηκαν πολλές διευκρινιστικές ερωτήσεις και δόθηκαν απαντήσεις, σχετικά με την εφαρμογή του Κανονισμού στα κράτη – μέλη της Ε.Ε. και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στην ανάπτυξη της Λιμενικής Βιομηχανίας της Ε.Ε.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο