ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΚαλύτερη «value for money» εταιρεία κρουαζιέρας, του 2016, η Celestyal Cruises

Καλύτερη «value for money» εταιρεία κρουαζιέρας, του 2016, η Celestyal Cruises

Διατηρώντας τη φήμη της ότι παρέχει αυθεντικές εμπειρίες και ιδιαίτερη αξία στους επιβάτες της, η Celestyal Cruises αναγνωρίστηκε ως η καλύτερη “value for money” εταιρεία κρουαζιέρας, για το 2016, από το Cruise Critic Αγγλίας, το πρώτο παγκοσμίως δικτυακό τόπο για αξιολογήσεις κρουαζιέρας.

Οι νικητές επιλέχθηκαν από ένα παγκόσμιο πάνελ αμερόληπτων ειδικών στην κρουαζιέρα από το Cruise Critic, οι οποίοι ξεχώρισαν τις καλύτερες εταιρείες κρουαζιέρες σε διαφορετικές κατηγορίες.

«Αυτά τα βραβεία λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες των ταξιδιωτών από το Ηνωμένο Βασίλειο – οποιοσδήποτε κι αν είναι ο προϋπολογισμός που διαθέτουν καθώς και οι προσωπικές τους προτιμήσεις, προκειμένου να τους βοηθήσουν να σχεδιάσουν τις ιδανικές διακοπές εν πλω», εξήγησε ο συντάκτης του Cruise Critic UK, Adam Coulter. «Η Celestyal Cruises ξεχώρισε στα βραβεία, χάρη στις all-inclusive παροχές της, οι οποίες περιλαμβάνουν τόσο κατανάλωση ποτών, όσο και επιλεγμένες εκδρομές στη στεριά», πρόσθεσε ο Coulter.

Η διάκριση αυτή ήρθε μετά τη σύσταση της Celestyal Cruises από το περιοδικό Cruise International στα βραβεία αναγνωστών του στην κατηγορία «Αντιστοιχία αξίας και κόστους».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που λάβαμε το βραβείο αυτό από το Cruise Critic. Η σχέση κόστους και αξίας και η προσωπική εξυπηρέτηση βρίσκονται στο επίκεντρο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, είτε κατά τη διάρκεια της ολοκληρωμένης και αυθεντικής εμπειρίας κρουαζιέρας στα Ελληνικά νησιά, είτε στα δρομολόγια της Κούβας», είπε ο Κυριάκος Αναστασιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο