ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΞεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη – Σποράδες, με ταχύπλοο από 16/6

Ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη – Σποράδες, με ταχύπλοο από 16/6

Η Hellenic Seaways εγκαινιάζει την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων, με ταχύπλοο επιβατηγό από τις 16 Ιουνίου μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου.

Η γρήγορη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων, τόσο της συμπρωτεύουσας, όσο και των Σποράδων και αναμένεται να συνεισφέρει στην αύξηση του εσωτερικού τουρισμού κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Το FlyingCat 4, χωρητικότητας 440 επιβατών, είναι ένα σύγχρονο επιβατηγό ταχύπλοο,το οποίο αναπτύσσει ταχύτητα μέχρι και40 κόμβους και συνδέει τηΘεσσαλονίκη με τις Σποράδες σε λιγότερο από τρεις ώρες.

Συγκεκριμένα, το δρομολόγιο θα ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη καθημερινά στις 09:00, με κατεύθυνση Σκόπελο – Αλόννησο – Σκιάθο.

Η επιστροφή θα γίνεται κάθε απόγευμα στις 19:10 από Σκιάθο με στάσεις σε Αλόννησο, Σκόπελο, και άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 22:45. ΚάθεΠαρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το δρομολόγιο θα περιλαμβάνει και στάση στη Γλώσσα Σκοπέλου.

Ο κ. Α. Αγαπητός, Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaways, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επιστρέφουμε στη σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων με ταχύπλοο μετά από δύο χρόνια, και ελπίζουμε ότι τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι τουρίστες θα επωφεληθούν από το καθημερινό δρομολόγιο τόσο για ημερήσιες όσο και για πολυήμερες διακοπές.

Βρισκόμαστε σε πολύ στενή συνεργασία με τους φορείς της συμπρωτεύουσαςώστε να συμβάλλουμε ακόμα περισσότεροστη συνδεσιμότητα της με τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίουμε σύγχρονα, ασφαλή πλοία με στόχο να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τις οποίες η Hellenic Seaways εργάζεται καθημερινά».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο