ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΠαρατείνεται η υφιστάμενη ΣΣΕ του ΟΛΠ μέχρι την κατάληξη των διαπραγματεύσεων Οργανισμού – ΟΜΥΛΕ

Παρατείνεται η υφιστάμενη ΣΣΕ του ΟΛΠ μέχρι την κατάληξη των διαπραγματεύσεων Οργανισμού – ΟΜΥΛΕ

Εκπρόσωποι της ΟΜΥΛΕ συνυπέγραψαν, σήμερα, με τη διοίκηση του ΟΛΠ την παράταση ισχύος της υπογραφείσας, από 27.12.2017, διετούς επιχειρησιακής ΣΣΕ μέχρι την υπογραφή νέας, μετά τη λήξη των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία.

«Οι εργαζόμενοι του ΟΛΠ τονίζουν ότι η πανδημία του COVID-19 και οι συνέπειες της δεν πρέπει να σταθούν εμπόδιο στην προώθηση και τελική κατάληξη του διαλόγου, με στόχο σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπογραφεί νέα Σ.Σ.Ε που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εργαζομένων και στο μέγεθος και την οικονομική εμβέλεια της ΟΛΠ Α.Ε.», υπογραμμίζουν οι εργαζόμενοι.

Η ανακοίνωση του ΟΛΠ

Η ΟΛΠ Α.Ε. ανακοινώνει ότι σήμερα Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. YU Zenggang υπέγραψε με τους εκπροσώπους των υπαλλήλων της ΟΛΠ Α.Ε. παράταση της ισχύουσας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να καταλήξουν στη νέα Σ.Σ.Ε. το συντομότερο δυνατόν.

Η παράταση συμφωνήθηκε προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς να διασπαστεί η συνέχεια των Σ.Σ.Ε. που ρυθμίζουν τους όρους εργασίας και αμοιβής του Υπαλληλικού Προσωπικού της ΟΛΠ Α.Ε. και προκειμένου στη νέα Συλλογική Σύμβαση να συμπεριληφθούν οι βέλτιστοι όροι που θα συμβάλλουν στην αναπτυξιακή πορεία της Εταιρείας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο