ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΠροηγμένες λύσεις μετάβασης στο cloud από την Office Line για την Celestyal Cruises

Προηγμένες λύσεις μετάβασης στο cloud από την Office Line για την Celestyal Cruises

Η Office Line ανέλαβε και υλοποίησε έργο Active Directory Domain Services & Office 365 email migration για την Celestyal Cruises.

H υλοποίηση ικανοποίησε την ανάγκη της Celestyal Cruises για κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων της για collaboration κι ευελιξία επικοινωνίας, καθώς και για βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας της επιχείρησης, πετυχαίνοντας παράλληλα τη μείωση του μεγάλου διαχειριστικού χρόνου υποστήριξης που απαιτούσαν δύο διαφορετικά domain & email συστήματα.

Με την ολοκλήρωση του έργου τον Ιούλιο του 2017, η Celestyal Cruises διαθέτει πλέον μια ενιαία πλατφόρμα επικοινωνίας και συνεργασίας για τους εργαζομένους της, στα κεντρικά γραφεία της, η οποία έχει προσδώσει αυξημένη ασφάλεια και μεγαλύτερα επίπεδα ευελιξίας στην καθημερινότητά τους, με αποτέλεσμα την αύξηση της ίδιας της παραγωγικότητας της επιχείρησης.

Ο κ. Κώστας Σμυρλής, MIS Director της Celestyal Cruises δήλωσε σχετικά για τη συνεργασία: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επιλογή μας να συνεργασθούμε με την Office Line, καθώς, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία μας αναβάθμισε και ενοποίησε τις υποδομές της σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται.

Πρόκειται για ένα στρατηγικό βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό που στοχεύει στην καλύτερη κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων για συνεργασία με όλα τα τμήματα της εταιρείας μας».

Ο κ. Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line AE ανέφερε σχετικά: «Αφουγκραζόμαστε τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων αξιοποιώντας τιςπιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις πολυδιάστατες δυνατότητες του cloud.

Ευχαριστούμε την CelestyalCruisesγια την εμπιστοσύνη της, για την ανάθεση της μετάβασης του εταιρικού της email σε περιβάλλον Office 365, που θα της προσφέρει άμεσα αποτελέσματα για την εύρυθμη, ασφαλή και σύγχρονη διαχείριση των δεδομένων της, αλλά και την πιο αποδοτική συνεργασία κι επικοινωνία των εργαζομένων και συνεργατών της».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο